TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Музика за Џими Хендрикс во изведба на ЗЏМ – биг бенд оркестар во Долни Сарај, Охрид

Опсервер - 06.08.2022

– Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, вечерва на локацијата на летната сцена Долни Сарај во Охрид ќе одржи концерт со изведба на дел од музиката на легендарниот Џими Хендрикс, еден од најпознатите рок – музичари на 20 век.

Mузиката на Џими Хендрикс на 6 август во волшебниот амбиент на Долни Сарај

Република - 01.08.2022

Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, пред себе постави нов предизвик, да и презентира на македонската публика уште еден несекојдневен настан. Овој пат, ЗЏМ ја одбра музиката на уште еден великан кого „The Rock and Roll Hall ...

Музика за Џими Хендрикс во изведба на ЗЏМ – биг бенд оркестар во Долни Сарај, Охрид

24 Вести - 06.08.2022

Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, вечерва на локацијата на летната сцена Долни Сарај во Охрид ќе одржи концерт со изведба на дел од музиката на легендарниот Џими Хендрикс, еден од најпознатите рок – музичари на 20 век.

Музика за Џими Хендрикс во изведба на ЗЏМ – биг бенд оркестар во Долни Сарај, Охрид

Либертас - 06.08.2022

Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, вечерва на локацијата на летната сцена Долни Сарај во Охрид ќе одржи концерт со изведба на дел од музиката на легендарниот Џими Хендрикс, еден од најпознатите рок – музичари на 20 век.

Музика на Џими Хендрикс во изведба на ЗЏМ – биг бенд оркестар во Долни Сарај, Охрид

MakPress - 06.08.2022

Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, вечерва на локацијата на летната сцена Долни Сарај во Охрид ќе одржи концерт со изведба на дел од музиката на легендарниот Џими Хендрикс, еден од најпознатите рок – музичари на 20 век.

Музика на Џими Хендрикс во изведба на ЗЏМ – биг бенд оркестар во Долни Сарај, Охрид

Frontline - 06.08.2022

Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, вечерва на локацијата на летната сцена Долни Сарај во Охрид ќе одржи концерт со изведба на дел од музиката на легендарниот Џими Хендрикс, еден од најпознатите рок – музичари на 20 век.

Музика за Џими Хендрикс во изведба на ЗЏМ – биг бенд оркестар во Долни Сарај, Охрид

Вечер Прес - 06.08.2022

Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, вечерва на локацијата на летната сцена Долни Сарај во Охрид ќе одржи концерт со изведба на дел од музиката на легендарниот Џими Хендрикс, еден од најпознатите рок – музичари на 20 век.