TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обединувачка и сеграѓанска порака на Али Ахмети: Да се обединиме сите заедно за ЕУ, јас секогаш ќе бидам во одбрана на ...

ТВ21 - 29.01.2023

Претседателот на Демократска унија за интеграција (ДУИ), Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ меѓу другото упати обединувачка и сеграѓанска порака до граѓаните, јавува ТВ21 Тој вели дека бил, е и секогаш ќе биде ангажиран во ...

Ахмети: Сум бил, сум и секогаш ќе бидам ангажиран во одбрана на каузата на нашите сограѓани Македонци

4NEWS - 29.01.2023

Претседателот на Демократска унија за интеграција (ДУИ), Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ упати обединувачка и сеграѓанска порака до граѓаните. Тој вели дека бил, е и секогаш ќе биде ангажиран во одбрана на каузата на ...

Обединувачка и сеграѓанска порака на Али Ахмети: Да се обединиме сите заедно за ЕУ, јас секогаш ќе бидам во одбрана на ...

Либертас - 29.01.2023

Претседателот на Демократска унија за интеграција (ДУИ), Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ меѓу другото упати обединувачка и сеграѓанска порака до граѓаните, јавува ТВ21 Тој вели дека бил, е и секогаш ќе биде ангажиран во ...

Ахмети: Јас сум бил, сум и секогаш ќе бидам ангажиран во одбрана на каузата на нашите сограѓани Македонци, нивниот ...

Пулс24 - 29.01.2023

Претседателот на Демократска унија за интеграција (ДУИ), Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ меѓу другото упати порака до граѓаните. Тој вели дека бил, е и секогаш ќе биде ангажиран во одбрана на каузата на Македонците.

Ахмети: Секогаш сум бил и ќе бидам во одбрана на Македонците

Фокус - 29.01.2023

Претседателот на ДУИ Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ упати порача дека бил и секогаш ќе биде ангажиран во одбрана на каузата на Македонците. -Јас сум бил, сум и секогаш ќе бидам ангажиран во одбрана на каузата на нашите ...

Секогаш сум бил и ќе бидам во одбрана на Македонците, вели Ахмети

Нетпрес - 29.01.2023

Претседателот на ДУИ Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ упати порача дека бил и секогаш ќе биде ангажиран во одбрана на каузата на Македонците. -Јас сум бил, сум и секогаш ќе бидам ангажиран во одбрана на каузата на нашите ...

Ахмети: Секогаш сум бил и ќе бидам во одбрана на Македонците

24Инфо - 29.01.2023

Претседателот на ДУИ Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ упати порача дека бил и секогаш ќе биде ангажиран во одбрана на каузата на Македонците. -Јас сум бил, сум и секогаш ќе бидам ангажиран во одбрана на каузата на нашите ...

Ахмети: Секогаш сум бил и ќе бидам во одбрана на Македонците

Lider - 29.01.2023

Претседателот на ДУИ Али Ахмети на терен во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“ упати порача дека бил и секогаш ќе биде ангажиран во одбрана на каузата на Македонците. -Јас сум бил, сум и секогаш ќе бидам ангажиран во одбрана на каузата на нашите ...

Секогаш сум ја бранел и ќе ја бранам каузата на Македонците, вели Али Ахмети

Слободен Печат - 29.01.2023

Претседателот на ДУИ Али Ахмети од денешниот партиски настан на ДУИ во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“, упати порака дека бил и секогаш ќе биде „ангажиран во одбрана на каузата на Македонците“.