TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода утре корисници од улицата „Јани Лукровски“ во Автокоманда

Либертас - 08.08.2020

Без вода утре од 8:00 часот ќе останат корисниците од ниска зона на улицата „Јани Лукровски“ во населбата Автокоманда. Како што соопшти денеска РЦУК-Скопје, прекинот е заради уличен дефект Ф-150мм на булеварот „Александар Македонски“ раскрсница со ...

Без вода утре корисници од улицата „Јани Лукровски" во Автокоманда

Канал5 - 08.08.2020

Без вода утре од 8:00 часот ќе останат корисниците од ниска зона на улицата „Јани Лукровски" во населбата Автокоманда. Како што соопшти денеска РЦУК-Скопје, прекинот е заради уличен дефект Ф-150мм на булеварот „Александар Македонски" раскрсница со ...

Без вода утре корисници од улицата „Јани Лукровски“ во Автокоманда

Вечер Прес - 08.08.2020

Без вода утре од 8:00 часот ќе останат корисниците од ниска зона на улицата „Јани Лукровски“ во населбата Автокоманда. Како што соопшти денеска РЦУК-Скопје, прекинот е заради уличен дефект Ф-150мм на булеварот „Александар Македонски“ раскрсница со ...

Без вода утре корисници од улицата „Јани Лукровски“ во Автокоманда

Нетпрес - 08.08.2020

Без вода утре од 8:00 часот ќе останат корисниците од ниска зона на улицата „Јани Лукровски“ во населбата Автокоманда. Како што соопшти денеска РЦУК-Скопје, прекинот е заради уличен дефект Ф-150мм на булеварот „Александар Македонски“ раскрсница со ...

Без вода утре корисници од улицата „Јани Лукровски“ во Автокоманда

24Инфо - 08.08.2020

Без вода утре од 8:00 часот ќе останат корисниците од ниска зона на улицата „Јани Лукровски“ во населбата Автокоманда. Како што соопшти денеска РЦУК-Скопје, прекинот е заради уличен дефект Ф-150мм на булеварот „Александар Македонски“ раскрсница со ...

Без вода утре корисници од улицата „Јани Лукровски“ во Автокоманда

Опсервер - 08.08.2020

Скопје, 8 август 2020 () – Без вода утре од 8:00 часот ќе останат корисниците од ниска зона на улицата „Јани Лукровски“ во населбата Автокоманда. Како што соопшти денеска РЦУК-Скопје, прекинот е заради уличен дефект Ф-150мм на булеварот „Александар ...