TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прв натпревар по мајчин јазик и литература меѓу средните училишта во Скопје

МКД - 30.12.2013

Во големата сала на град Скопје, денеска свечено се доделија наградите и сертификатите на учесниците во Првиот натпревар по мајчин јазик и литература во чест на Круме ...

Прв натпревар по мајчин јазик и литература меѓу средните училишта во Скопје

А1 On - 30.12.2013

Учесниците на првиот натпревар по мајчин јазик и литература меѓу средните училишта на Град Скопје, во чест на Круме Кепески, денеска ги добија наградите и сертификатите.

Прв натпревар по мајчин јазик и литература меѓу средните училишта во Скопје

Канал5 - 30.12.2013

Учесниците на првиот натпревар по мајчин јазик и литература меѓу средните училишта на Град Скопје, во чест на Круме Кепески, денеска ги добија наградите и сертификатите.

Доделени наградите од натпреварот во чест на Круме Кепевски

+инфо - 30.12.2013

Во чест на писателот и деец Круме Кепески, Градот на 27 ноември организираше натпревар по македонски јазик во скопските средни училишта, а денеска свечено ги додели наградите и сертификатите за ...

Прв натпревар во мајчин јазик и литература меѓу средните училишта во Скопје

Точка - 30.12.2013

Во големата сала на Град Скопје, денеска свечено се доделија наградите и сертификатите на учесниците во Првиот натпревар по мајчин јазик и литература во чест на Круме Кепески, меѓу средните училишта ...

Наградени средношколците- победници на натпревар по мајчин јазик

Курир - 30.12.2013

Во големата сала на Град Скопје, денеска свечено се доделија наградите и сертификатите на учесниците во Првиот натпревар по мајчин јазик и литература во чест на Круме Кепески, меѓу средните училишта ...

Скопје: Прв натпревар по македонски јазик помеѓу средните училишта

Sky - 30.12.2013

Во големата сала на Град Скопје, денеска свечено се доделија наградите и сертификатите на учесниците во Првиот натпревар по мајчин јазик и литература во чест на Круме Кепески, меѓу средните училишта ...