TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајка си го убила 12- годишниот син поради мемориска картичка, таткото во шок (ВИДЕО)

Канал5 - 15.09.2021

Мајката Фалон Харис (37) од Чикаго е обвинета дека го убила својот 12-годишен син Каден Инграм затоа што, како што вели, ја зел мемориската картичка од нејзиниот автомобил и не ја вратил и ја уверувал мајка си дека не знае каде е картичката.

Ужас во Чикаго: Мајка си го убила синот поради мемориска картичка

Таратур - 15.09.2021

М37-годишната Фалон Харис од Чикаго е обвинета дека го убила својот 12-годишен син Каден Инграм затоа што, како што вели, ја зел мемориската картичка од нејзиниот автомобил и не ја вратил и ја уверувал мајка си дека не знае каде е картичката.

Чикаго: Мајка си го убила синот поради мемориска картичка

Lider - 15.09.2021

М37-годишната Фалон Харис од Чикаго е обвинета дека го убила својот 12-годишен син Каден Инграм затоа што, како што вели, ја зел мемориската картичка од нејзиниот автомобил и не ја вратил и ја уверувал мајка си дека не знае каде е картичката.