TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МНТ доби нов директор

ТВ21 - 10.07.2024

Согласно решението од Министерството за култура на РСМ, од 10 јули 2024 г., а потпишано од страна на министерот за култура на РСМ, Зоран Љутков, за в.д директор на РСМ НУ Македонски народен театар е назначен Никола Кимовски.

Именуван нов директор на МНТ

Локално

Во Македонскиот народен театар е именуван нов в.д директор

Екран

Во Македонскиот народен театар е именуван нов в.д директор

Канал5

Македонскиот народен театар има нов в.д. директор

Скопје инфо