TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За шест месеци во сообраќајни незгоди во државата загинале 70 лица!

Канал5 - 25.08.2019

Полицијата засилено казнува но по македонските патишта се уште се гине. Црната статистика за првите 6 месеци од годинава покажува дека 70 лица го загубиле животот што не е најголема бројка досега бидејќи најцрна била 2011 година но сепак и оваа ...

Дури 70 граѓани загинале за шест месеци во сообраќајки

Фокус - 25.08.2019

Дури 70 граѓани животот го загубила на патиштата низ Македонија, во сообраќајни незгоди, во првите шест месеци од 2019 година. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Црн биланс: На патиштата годинава загинаа 70 лица

Expres - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

За шест месеци 70 жртви во сообраќајки, неопходни се итни системски промени

МКД - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

70 граѓани загинале за шест месеци во сообраќајки

Република - 25.08.2019

Во првите шест месеци 70 граѓани животот го загубиле на патиштата низ Македонија, оваа година. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 загинати

24Инфо - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни несреќи на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

70 граѓани загинале за шест месеци во сообраќајки

Алсат-М - 25.08.2019

Дури 70 граѓани животот го загубила на патиштата низ Македонија, во сообраќајни незгоди, во првите шест месеци од 2019 година. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

Локално - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

Опсервер - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

За само шест месеци, 70 луѓе го загубиле животот во сообраќајки

Фактор - 25.08.2019

Во првите шест месеци од тековната година, 70 граѓани го загубиле животот на патиштата низ Македонија, во сообраќајни незгоди. Според податоците од СВР Скопје, минатата 2018 година, во текот на целата година, вкупниот број на жртви од сообраќајни ...

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

А1 On - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

За шест месеци од 2019-та 70 жртви на македонските патишта

24 Вести - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

Канал5 - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

Слободен Печат - 25.08.2019

Статистичките податоци го покажуваат, a тоа и со сигурност може да се консатитира, велат од Форумот, дека 2019 година е најцрна година на патиштата во државата споредувајќи ги последните 20 години.

2019 година е најцрна година на патиштата, 70 жртви за шест месеци

+инфо - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

70 лица загинале во период од шест месеци во сообраќајки

Скопје инфо - 25.08.2019

Во првите шест месеци 70 граѓани животот го загубиле на патиштата низ Македонија, оваа година. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

MTM - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

2019 година е најцрна година на патиштата, 70 жртви за шест месеци

Курир - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

2019 година е најцрна година на патиштата, 70 жртви за шест месеци

Пулс24 - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

CivilMedia - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

2019 е најцрна година - За шест месеци 70 жртви на патиштата

Press24 - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

За шест месеци на патиштата 70 загинати

iPortal - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни несреќи на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

За шест месеци 70 жртви: 2019 е најцрна година на патиштата

Нова ТВ - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

НЕБЕЗБЕДНИ ПАТИШТАТА: Оваа е најцрна година во Македонија во последните две децени со 70 жртви за само 6 месеци од ...

Денешен - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица, а тоа покажува дека оваа година е најцрна во последните две децении. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во ...

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

MakPress - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Во Македонија во сообраќајки гинат по 12 луѓе месечно

PressingTV - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Овие статистички податоци навестуваат дека 2019 година ќе биде најцрна година на патиштата во државата споредувајќи ги последните 20 години.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

Сител - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

4NEWS - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

За пола година 70 жртви во сообраќајки

Р.С.Европа - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Најцрна година на патиштата, за шест месеци 70 жртви

Телма - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.

Црна статистика: Во сообраќајки за шест месеци низ државата загинале 70 лица

Скопје1 - 25.08.2019

Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица. Во 2018 година, според податоците од СВР Скопје, вкупниот број жртви во сообраќајни несреќи е 118.