TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија забрани увоз на круши од Србија

Курир - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши. Забраната подразбира и увоз преку трети земји, се наведува на сајтот на „Росељхознадзор“. Службата тврди дека на српската Национална организација за ...

РУСИЈА ГИ СПУШТИ РАМПИТЕ: Нема увоз на оваа намирница од Србија!

Фактор - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор забранила од 14 февруари увоз на српски крушки. Забраната подразбира и увоз низ трети земји, се наведува на сајтот на службата. „Roseljhoznadzor“ наведува дека повеќе пати српската Национална организација за ...

Русија забрани увоз на круши од Србија

Република - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши. Забраната подразбира и увоз преку трети земји, се наведува на сајтот на „Росељхознадзор“. Службата тврди дека на српската Национална организација за ...

Русија забрани увоз на круши од Србија

Тера - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор забранила од 14 февруари увоз на српски крушки. Забраната подразбира и увоз низ трети земји, се наведува на сајтот на службата. „Roseljhoznadzor“ наведува дека повеќе пати српската Национална организација за ...

Русија забрани увоз на круши од Србија

+инфо - 14.02.2018

Српската Национална организација за карантин и заштита на растенија повеќе пати и било пријавувано дека има загриженост поради проблеми со квалитетот Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши.

Русија забрани увоз на круши од Србија

А1 On - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши. Забраната подразбира и увоз преку трети земји, се наведува на сајтот на „Росељхознадзор“. Службата тврди дека на српската Национална организација за ...

Русија забрани увоз на круши од Србија

Канал 77 - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши. Забраната подразбира и увоз преку трети земји, се наведува на сајтот на „Росељхознадзор“ – пренесува Македонската информативна агенција.

Русија забрани увоз на круши од Србија

Алфа - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши. Забраната подразбира и увоз преку трети земји, се наведува на сајтот на „Росељхознадзор“. Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од ...

Русија забрани увоз на круши од Србија

Сител - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши. Забраната подразбира и увоз преку трети земји, се наведува на сајтот на „Росељхознадзор“. Службата тврди дека на српската Национална организација за ...

Русија забрани увоз на круши од Србија

БркајРабота - 14.02.2018

Руската служба за фитосанитарен надзор „Росељхознадзор“ од денеска забрани увоз на српски круши. Забраната подразбира и увоз преку трети земји, се наведува на сајтот на „Росељхознадзор“. Службата тврди дека на српската Национална организација за ...