TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФБИ предупредува: Паметните телевизори се портал на хакерите до вашиот дом

МКД - 02.12.2019

Во сезона на големи намалувања на крајот на годината, од црн петок, сајбер понеделник и други, електронските уреди се со голема побарувачка, а меѓу нив и т.н паметни телевизори. Паметните телевизори се како обичните телевизори, но имаат интернет ...

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Макфакс - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

Предупредување од ФБИ: Паметните телевизори може да ве шпионираат

USB - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

Шокантно предупредување од ФБИ, паметните телевизори ве шпионираат: Хакери можат да видат сè во вашиот дом, но и да ...

Точка - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Курир - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Пулс24 - 03.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...