TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шармот на Бодрум – модерен туристички центар со богато историско и археолошко наследство

Либертас - 17.10.2020

Бодрум градот сместен на истоимениот полуостров во југозападниот дел на Турција на брегот на Егејското Море, во провинцијата Мугла, е вистински туристички бисер со долга историја и традиција.

Шармот на Бодрум – модерен туристички центар со богато историско и археолошко наследство

Кумановски м. - 17.10.2020

Бодрум градот сместен на истоимениот полуостров во југозападниот дел на Турција на брегот на Егејското Море, во провинцијата Мугла, е вистински туристички бисер со долга историја и традиција.

ФОТОРЕПОРТАЖА: Бодрум – град со три марини и со јахти на светски познати личности и тајкуни

Денешен - 17.10.2020

Бодрум градот сместен на истоимениот полуостров во југозападниот дел на Турција на брегот на Егејското Море, во провинцијата Мугла, е вистински туристички бисер со долга историја и традиција.

Шармот на Бодрум – турскиот Сен Тропе (репортажа)

Независен - 17.10.2020

Бодрум градот сместен на истоимениот полуостров во југозападниот дел на Турција на брегот на Егејското Море, во провинцијата Мугла, е вистински туристички бисер со долга историја и традиција.

Шармот на Бодрум – модерен туристички центар со богато историско и археолошко наследство

Вечер Прес - 17.10.2020

Бодрум градот сместен на истоимениот полуостров во југозападниот дел на Турција на брегот на Егејското Море, во провинцијата Мугла, е вистински туристички бисер со долга историја и традиција.

Шармот на Бодрум – модерен туристички центар со богато историско и археолошко наследство

Опсервер - 17.10.2020

– Бодрум градот сместен на истоимениот полуостров во југозападниот дел на Турција на брегот на Егејското Море, во провинцијата Мугла, е вистински туристички бисер со долга историја и традиција.