TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инцидент пред манастирот во Цетиње, интервенираше полицијата

Н.Македонија - 17.06.2021

Група граѓани повторно се обидоа да предизвикаат инцидент пред вратите на манастирот Цетиње, информираат медиумите од регионот. Во нивните извештаи е наведено дека станува збор за група граѓани на Цетиње, противници на СПЦ на Митрополијата Црна ...

ВИДЕО: Инцидент пред манастирот во Цетиње- мораше да интервенира и полицијата

Press24 - 17.06.2021

Група граѓани повторно се обидоа да предизвикаат инцидент пред вратите на манастирот Цетиње, информираат медиумите од регионот. Во нивните извештаи е наведено дека станува збор за група граѓани на Цетиње, противници на СПЦ на Митрополијата Црна ...

Инцидент пред манастирот во Цетиње, интервенираше полицијата

Точка - 17.06.2021

Група граѓани повторно се обидоа да предизвикаат инцидент пред вратите на манастирот Цетиње, информираат медиумите од регионот. Во нивните извештаи е наведено дека станува збор за група граѓани на Цетиње, противници на СПЦ на Митрополијата Црна ...

ВИДЕО: Инцидент пред манастирот во Цетиње, се вмеша и полицијата

Слободен Печат - 17.06.2021

Група граѓани повторно се обидоа да предизвикаат инцидент пред вратите на манастирот Цетиње, информираат медиумите од регионот. Во нивните извештаи е наведено дека станува збор за група граѓани на Цетиње, противници на СПЦ на Митрополијата Црна ...

(Видео) Инцидент пред манастирот во Цетиње, интервенираше полицијата

24Инфо - 17.06.2021

рупа граѓани повторно се обидоа да предизвикаат инцидент пред вратите на манастирот Цетиње, информираат медиумите од регионот. Во нивните извештаи е наведено дека станува збор за група граѓани на Цетиње, противници на СПЦ на Митрополијата Црна ...

Инцидент пред манастирот во Цетиње- мораше да интервенира и полицијата

Република - 17.06.2021

Група граѓани повторно се обидоа да предизвикаат инцидент пред вратите на манастирот Цетиње, информираат медиумите од регионот. Во нивните извештаи е наведено дека станува збор за група граѓани на Цетиње, противници на СПЦ на Митрополијата Црна ...