TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Венеција вакцинирање во такси-чамци

Н.Македонија - 08.04.2021

Во Венеција почна вакцинирање против коронавирусот во водни такси-чамци за лица постари од 80 години. Популарниот вапорето со необична црвена боја се стационира на местото каде што вообичаено застануваат бродовите за туристите, а граѓаните мирно ...

Венеција ги користи своите такси-чамци за да ги вакцинира жителите од изолираните области

Факултети - 08.04.2021

Во Венеција почна вакцинацијата против коронавирусот на такси-чамци за лица на возраст над 80 години. Познатото вапорето со необична црвена боја сега стои на местото каде што обично стојат бродови за туристи, додека граѓаните тивко го чекаат својот ...