TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Граѓаните бавно се регистрираат за „персоналецот“

Шеталиште - 11.10.2018

Управата за јавни приходи очекува 400.000 граѓани до крајот на годината, а досега во електронскиот систем за персонален данок се пријавиле само нешто над 33 илјади граѓани, или само над осум проценти, велат оттаму.

УЈП РАСПРОДАВА: Автомобили за 1.100 евра, ниви за 1.500 евра и земјиште за 8.100 евра

Скопје24 - 10.10.2018

Управата за јавни приходи продава движни и недвижни предмети запленети по основ на ненаплатени даночни долгови на јавна аукција што ќе се одржи на 31. октомври. На распродажбата се нудат автомобили како што се: Алфа Ромео за 75.000 денари, Мерцедес ...

УЈП РАСПРОДАВА: Автомобили за 1.100 евра, ниви за 1.500 евра и земјиште за 8.100 евра

Маркукуле - 10.10.2018

Управата за јавни приходи продава движни и недвижни предмети запленети по основ на ненаплатени даночни долгови на јавна аукција што ќе се одржи на 31. октомври. На распродажбата се нудат автомобили како што се: Алфа Ромео за 75.000 денари, Мерцедес ...

НИВИ, АВТОМОБИЛИ, КОМПЈУТЕРИ: Што се УЈП месецов нуди на аукција?

Фактор - 12.10.2018

На јавна аукција што ќе се одржи на 31 месецов, Управата за јавни приходи продава движни и недвижни предмети запленети по основ на ненаплатени даночни долгови. На распродажбата се ставени автомобили Алфа Ромео за 75.000 денари, Мерцедес за 70.000 ...