TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп – Градско

Centar - 06.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, кој поради пожар кај местото Топлица беше во прекин, од 19:30 часот е нормализиран во двата правци. Сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

МКД - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, кој поради пожар кај местото Топлица беше во прекин, од 19:30 часот е нормализиран во двата правци, информираат од Автомото сојузот на Македонија.

Во прекин сообраќајот на патот Прилеп-Градско поради пожар

360 степени - 05.08.2021

Поради пожар кај местото Топлица, сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, додека пак патниот правец Берово-Делчево е пуштен за сообраќај од 18:40 часот, соопшти АМСМ.

Патот Прилеп - Градско затворен за сообраќај поради пожар

МКД - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18.45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Од АМСМ информираат дека вечерва по 18.40 часот е н ормализиран за сообраќај патниот правец ...

Патниот правец Прилеп – Градско во целосен прекин поради пожар

ТВ21 - 05.08.2021

АМСМ информира дека од 18:45 часот во целосен прекин е сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско. Тие додаваат дека прекинот е поради пожар кај местото ...

Затворен еден патен правец поради пожар

Фактор - 05.08.2021

Целосно е во прекин сообраќајот на патот Прилеп-Градско поради пожар. Прекинот е поради пожар кај местото Топлица од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови на возила, соопштија од АМСМ.

Патниот правец Прилеп – Градско во целосен прекин поради пожар

Zoom - 05.08.2021

АМСМ информира дека од 18:45 часот во целосен прекин е сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско. Тие додаваат дека прекинот е поради пожар кај местото ...

Целосно е во прекин патот Прилеп-Градско поради пожар

4NEWS - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови на возила, информираат од АМСМ. Сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Целосно е во прекин патот Прилеп-Градско поради пожар

Centar - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови на возила, информираат од АМСМ. фото ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Сител - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Слободен Печат - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Независен - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин поради пожар

Lider - 05.08.2021

Поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Бриф - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин, пожар во месноста Топлица

CivilMedia - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Поради пожар во прекин патниот правец Прилеп-Градско

Фокус - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

ПОРАДИ ПОЖАР: Сообраќајот на патот Прилеп- Градско во целосен прекин

Курир - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Пожар целсоно го запре сообраќајот на патот Прилеп – Градско

+инфо - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18.45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18.40 ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Опсервер - 05.08.2021

– Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Либертас - 05.08.2021

– Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Целосно е во прекин патот Прилеп-Градско поради пожар

24Инфо - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови на возила, информираат од ...

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Frontline - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 часот.

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Вечер Прес - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...

Сообраќајот на патот Прилеп- Градско во целосен прекин поради пожар

Нетпрес - 05.08.2021

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ. Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 ...