TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Свечена академија во Центарот за култура во Крива Паланка

Вечер Прес - 15.05.2024

На Свечената академија по повод денот на Свети Јоаким Крчовски и сесловенските просветители Кирил и Методиј, 2024 година, ексклузивно ќе настапи нашата музичка легенда, Драган Мијалковски.

Драган Мијалковски ќе настапи на Свечена академија во Крива Паланка по повод 24 Мај

А1 On - 15.05.2024

На годинашната Свечена академија по повод денот на Свети Јоаким Крчовски и 24 Мај , денот на Сесловенските просветители, браќата Кирил и Методиј, во Крива Паланка ќе настапи македонската музичка легенда, Драган Мијалковски.

Драган Мијалковски ќе настапи на Свечена академија во Крива Паланка по повод 24 Мај

Канал5 - 15.05.2024

На годинашната Свечена академија по повод денот на Свети Јоаким Крчовски и 24 Мај , денот на Сесловенските просветители, браќата Кирил и Методиј, во Крива Паланка ќе настапи македонската музичка легенда, Драган Мијалковски.

Драган Мијалковски ќе настапи на Свечена академија во Крива Паланка по повод 24 Мај

Република - 16.05.2024

На годинашната Свечена академија по повод денот на Свети Јоаким Крчовски и 24 Мај , денот на Сесловенските просветители, браќата Кирил и Методиј, во Крива Паланка ќе настапи македонската музичка легенда, Драган Мијалковски.