TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Металика“ ја доби нобеловата награда за музика за 2018

Сакам да кажам - 14.02.2018

Еден од најголемите метал бендови на сите времиња „Металика“ е годинашниот добитник на наградата „Полар“, што ја доделува шведската музичка фондација на Стиг Андерсон како своевидна Нобелова награда за музика.

„Металика “ доби Нобелова награда за музика за 2018

Репортер - 14.02.2018

Еден од најголемите метал-бендови на сите времиња „Металика“ е годинашниот добитник на наградата „Полар“, што ја доделува шведската музичка фондација на Стиг Андерсон како своевидна Нобелова награда за музика.