TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонскиот BtoBet го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото Кралство

IT.mk - 15.09.2021

Македонскиот провајдер на софтвер за спортско обложување и еден од глобалните лидери во „iGaming” индустријата, BtoBet , со лансирање на својот прв бренд на платформата Aspire Global, го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото Кралство.

Македонскиот BtoBet го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото кралство

Локално - 15.09.2021

Македонскиот провајдер на софтвер за спортско обложување и еден од глобалните лидери во “iGaming” индустријата, BtoBet , го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото Кралство, со лансирање на својот прв бренд на платформата Aspire Global.

Македонскиот BtoBet го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото кралство

Опсервер - 15.09.2021

Македонскиот провајдер на софтвер за спортско обложување и еден од глобалните лидери во “iGaming” индустријата, BtoBet , го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото Кралство, со лансирање на својот прв бренд на платформата Aspire Global.

Македонскa компанија за спортско обложување го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото кралство

Иновативност - 15.09.2021

Македонскиот провајдер на софтвер за спортско обложување и еден од глобалните лидери во “iGaming” индустријата, BtoBet , го прошири своето присуство на пазарот во Обединетото Кралство, со лансирање на својот прв бренд на платформата Aspire Global.