TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владимир Четкар со септет ќе одржи концерт во „Станица 26“ во Скопје

МКД - 12.01.2018

Во организација на „Три Гонга“, на 17 јануари во „Станица 26“, со почеток во 21.30 часот, ексклузивен концерт во Скопје, непосредно пред неговата турнеја низ северна Америка, ќе одржи еден од најуспешните интернационални музички експорти од ...

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

Црнобело - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга“ Ве поканува на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26“.

Концерт на Четкар во „Станица 26“...

Н.Македонија - 11.01.2018

Концерт на Четкар во „Станица 26“ Џез-музичарот, композитор и гитарист со светска кариера Владимир Василевски Четкар ќе настапи на концерт што ќе се одржи во „станица 26“ на 17 јануари со почеток во 21:30 часот.

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

еМагазин - 12.01.2018

Mакедонскиот џез и фанк гитарист, Владимир Василевски – Четкар за првпат ќе настапи во Македонија со септет, составен од познати македонски музичари како: Ѓоле Максимовски на бас, Филип Стевановски на тромбон, Борислав Веселинов на тенор саксофон, ...

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

Fashionel - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга" Ве поканува на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26".

Четкар првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во „Станица 26“

Република - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга“ е организатор на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26“.

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

А1 On - 12.01.2018

Македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот ќе настапи во ноќниот клуб „Станица 26“. Музичарот за првпат ќе настапи во Македонија со септет, составен од познати македонски музичари како: Ѓоле ...

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

Слободен Печат - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга“ Ве поканува на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26“.

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

МакМода - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга“ Ве поканува на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26“.

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

Точка - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга“ Ве поканува на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26“.

Четкар за првпат ќе настапи со септет од познати македонски музичари во Станица 26

Divian Arts - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга“ Ве поканува на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26“.

Четкар во „Станица 26“

ЗаЗабава - 12.01.2018

Концертната агенција и продукција „3Гонга“ Ве поканува на концертна свирка (Градска сесија бр.8) на македонскиот џез и фанк гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот во ноќниот клуб „Станица 26“.

Концерт на Владимир Четкар септет на 17 јануари во „Станица 26“

Stylist - 12.01.2018

Македонскиот џез и фанк-гитарист Владимир Василевски – Четкар на 17 јануари со почеток во 21.30 часот ќе одржи концерт во ноќниот клуб „Станица 26“. Музичарот за првпат ќе настапи во Македонија со септет, составен од познати македонски музичари ...