TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре делови од Скопје без струја

Точка - 23.02.2021

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул.

Делови од општините Чаир, Аеродром и Центар утре без струја

Курир - 23.02.2021

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 24.02.2021 година (среда) се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје: -во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците на дел од ул.Марко Орешковиќ 2 , дел од ...

Делови од општините Чаир, Аеродром и Центар утре без струја

Скопје инфо - 23.02.2021

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 24.02.2021 година (среда) се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје: -во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците на дел од ул.Марко Орешковиќ 2 , дел од ...

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Канал5 - 23.02.2021

Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации.

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Слободен Печат - 23.02.2021

Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации.

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Опсервер - 23.02.2021

Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации.

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Кајгана - 23.02.2021

Скопје, 23 февруари 2021 (МИА) – Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе ...

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Либертас - 23.02.2021

Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации.

Утре делови од Скопје без струја

MTM - 23.02.2021

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул.

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Скопје24 - 23.02.2021

Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации.

Поради трехнички интервенции делови од Скопје утре ќе бидат без струја

24Инфо - 23.02.2021

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем, известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 9:00 до 12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул.

Утре делови од Скопје без струја

Centar - 23.02.2021

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем, известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 9:00 до 12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул.

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

MakPress - 23.02.2021

Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации.