TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

24Инфо - 15.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...

Тачи: Негирањето на српскиот геноцид врз Албанците е исто како и негирањето на Холокаустот

MakPress - 14.04.2019

Косовскиот претседател Хашим Тачи порача денеска дека негирањето на геноцидот што српските сили го извршија врз Албанците во Косово е исто како да се негира дека нацистичката држава на Адолф Хитлер го извршила Холокаустот во Втората светска војна, ...

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

Фокус - 15.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

1tv - 15.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

А1 On - 15.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

Опсервер - 15.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

MakPress - 15.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...

Амбасадата на САД во Приштина бара да престане негирањето на воените злосторства

Р.С.Европа - 15.04.2019

Амбасадата на Соединетите Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката реторика“ од политичарите ...

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

Либертас - 15.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...

Амбасада на САД во Приштина бара да се престане со негирањето на воените злосторства

MTM - 16.04.2019

Амабасадата на Соединетите Американски Држави во Косово по повод одбележувањето на 20-годишнината од злосторствата врз цивилното население во последната војна, побара денеска да се престане со негирањето на тие злосторства и со „потпалувачката ...