TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штетата од невремето во Прилепско проценети на 61.347.000,00 денари

Н.Македонија - 14.09.2021

На денешната 61 редовна седница на прилепскиот општински Совет, советниците го усвоија извештајот за извршување на буџетот на Општина Прилеп за вториот квартал од тековната 2021 година, кој според Александар Китаноски, претседател на Комисијата за ...

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

Курир - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

Frontline - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

Независен - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Невремето во јуни во Прилепско предизвикало штета од 61 милион денари

Република - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направило штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја пресметале комисиите, а прилепските советници го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

Бизнис Вести - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

Канал5 - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

Опсервер - 14.09.2021

– Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

Нетпрес - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во прилепско проценети на 61 милион и 347 илјади денари

МКД - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.

Штетите од невремето во јуни во прилепско проценети на 61 милион денари

MakPress - 14.09.2021

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници денеска го усвоија извештајот.