TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кисела Вода се одржа франкофонска вечер

24Инфо - 16.05.2019

Вчера по повод Меѓународниот ден на Франкофонијата во ООУ „Невена Георгиева – Дуња” во Кисела Вода се одржа франкофонска вечер. Градоначалникот Филип Темелковски, претседателот на Советот на Општина Кисела Вода, Дарио Шимиќ, амбасадорот на Франција ...

Франкофонска вечер во Кисела Вода

Скопје1 - 16.05.2019

Вчера по повод Меѓународниот ден на Франкофонијата во ООУ „Невена Георгиева – Дуња“ во Кисела Вода се одржа франкофонска ...

Во Кисела Вода се одржа Франкофонска вечер

А1 On - 16.05.2019

Вчера по повод Меѓународниот ден на Франкофонијата во ООУ „Невена Георгиева – Дуња“ во Кисела Вода се одржа франкофонска вечер. Градоначалникот Филип Темелковски, претседателот на Советот на Општина Кисела Вода, Дарио Шимиќ, амбасадорот на Франција ...

Во Кисела Вода се одржа Франкофонска вечер

Скопје инфо - 16.05.2019

Вчера по повод Меѓународниот ден на Франкофонијата во ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ во Кисела Вода се одржа франкофонска вечер. Градоначалникот Филип Темелковски, претседателот на Советот на Општина Кисела Вода, Дарио Шимиќ, амбасадорот на Франција ...

Во Кисела Вода се одржа Франкофонска вечер

Опсервер - 16.05.2019

По повод Меѓународниот ден на Франкофонијата во Кисела Вода се одржа франкофонска вечер, насловена „На француски, ве молам“, при што у ченици од повеќе скопски основни училишта пред присутните изведоа прекрасни бројни ритмички и музички точки, ...

Франкофонска вечер во Кисела Вода

Слободен Печат - 16.05.2019

По повод Меѓународниот ден на Франкофонијата во Кисела Вода се одржа франкофонска вечер, насловена „На француски, ве молам”, при што у ченици од повеќе скопски основни училишта пред присутните изведоа прекрасни бројни ритмички и музички точки, ...

Во Кисела Вода се одржа Франкофонска вечер

MakPress - 16.05.2019

По повод Меѓународниот ден на Франкофонијата во Кисела Вода се одржа франкофонска вечер, насловена „На француски, ве молам“, при што ученици од повеќе скопски основни училишта пред присутните изведоа прекрасни бројни ритмички и музички точки, ...