TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тито не беше погребан во Куќата на цвеќето на 8 мај! ШПИОНОТ НА ЈОСИП БРОЗ ЈА ОТКРИВА НАЈГОЛЕМАТА ТАЈНА НА ЈУГОСЛАВИЈА ...

Фактор - 04.05.2021

Уште во 1980 година, меѓу сериозните луѓе започнаа да кружат информации дека доживотниот претседател на СФРЈ, Јосип Броз Тито кој почина на 4 мај 1980 година во Љубљана не бил погребан на 8 мај, туку следното утро, на непозната локација.

(ВИДЕО) 41 година од смртта на Тито: Како изгледаше неговиот погреб, еден од најголемите во човековата историја

еМагазин

Умре другарот Тито – Неговиот погреб погледан и од слетувањето на Месечината

ММС - 04.05.2021

– Умре другарот Тито, со овие едноставни зборови на водителот на Југословенската телевизија, на денешен ден пред 41 година заврши еден голем историски период на Балканот, а започна вовед на пропаст на Југославија и секоја од државите наследи ...

Тито и залепи шамар на Јованка поради масерките – Кутијата број 36 крие тајни за сестрите, љубовниците на маршалот

ММС - 04.05.2021

Јосип Броз Тито почина на денешен ден во 1980 година, а познато е дека целиот живот беше опкружен со убави жени. Сепак, неговите бракови не беа среќни. Тито всушност бил несреќен и осамен човек.

НА ДЕНЕШЕН ДЕН ПОЧИНА ТИТО: По што го паметиме доживотниот претседател на СФРЈ

Фактор - 04.05.2021

Јосип Броз - Тито (српскохрватски и словенечки: Josip Broz - Tito , Кумровец, 7 мај 1892 - Љубљана, 4 мај 1980) — југословенски комунист и доживотен претседател на Социјалистичка Федеративна Република Југославија.