TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ново рочиште за „Таргет-Тврдина“ закажано за наредната недела

Локално - 22.01.2021

На рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судењето за масовното прислушување и уништување на опремата за следење на комуникацииите „Таргет – Тврдина“ е пред ...

Алсат-М - 22.01.2021

Судењето за масовното прислушување и уништување на опремата за следење на комуникацииите „Таргет – Тврдина“ е пред самиот крај. Во Кривичниот суд заврши доказната постапка за овој случај, а денеска Обвинителството и одбраната почнаа да ги ...

Лаптопот на Грујевски од кој прислушувал земен додека бил во притвор, на Мијалков го нема зашто си замина од УБК пред ...

Сакам да кажам - 22.01.2021

Судскиот процес за незаконското масовно прислушување кое ги брои последните свои рочишта и е веќе на самиот крај (кај завршните зборови и пресудата), продолжи денес со дополнителни докази на Обвинителството и на обвинетите, кои произлегоа од сè што ...

Следното рочиште за „Таргет Тврдина“ ќе се одржи во вторник

24 Вести - 22.01.2021

На следното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ кое ќе се одржи во вторник ќе бидат презентирани дополнителни докази од страна на одбраната кои произлегуваат од главната расправа. Покрај тоа, на наредното рочиште ќе се изнесе и вештачењето на ...

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – тврдина“

Сител - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – тврдина“

Опсервер - 22.01.2021

– На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – тврдина”: Во понеделник вештачење на вредноста на системот за ...

Слободен Печат - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина” во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа што Судот ги прифати .

Судот во „Таргет-Тврдина“ прифати вештак да излезе со докази за системот за прислушување

+инфо - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – Тврдина“

Фокус - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – тврдина“

Frontline - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – тврдина"

Канал5 - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина" во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – тврдина“

Независен - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – Тврдина“

еМагазин - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Судот прифати дополнителни докази за случајот „Таргет – тврдина“

Либертас - 22.01.2021

– На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

На рочиштето за „Таргет-Тврдина“ судот прифати дополнителни докази од обвинителството и одбраната

МКД - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Следното рочиште за „Таргет-Тврдина” ќе се одржи во вторник

Слободен Печат - 22.01.2021

На следното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина”, кое ќе се одржи во вторник, ќе бидат претставени дополнителни докази од страна на одбраната кои произлегуваат од главната расправа. Покрај тоа, на наредното рочиште ќе се изнесе и вештачењето на ...

Следното рочиште за „Таргет Тврдина” ќе се одржи во вторник

24Инфо - 22.01.2021

На следното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина” кое ќе се одржи во вторник ќе бидат презентирани дополнителни докази од страна на одбраната кои произлегуваат од главната расправа. Покрај тоа, на наредното рочиште ќе се изнесе и вештачењето на ...

Следното рочиште за „Таргет Тврдина“ ќе се одржи во вторник

Frontline - 22.01.2021

На следното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ кое ќе се одржи во вторник ќе бидат презентирани дополнителни докази од страна на одбраната кои произлегуваат од главната расправа. Покрај тоа, на наредното рочиште ќе се изнесе и вештачењето на ...

Следното рочиште за „Таргет Тврдина“ ќе се одржи во вторник

Либертас - 22.01.2021

На следното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ кое ќе се одржи во вторник ќе бидат презентирани дополнителни докази од страна на одбраната кои произлегуваат од главната расправа. Покрај тоа, на наредното рочиште ќе се изнесе и вештачењето на ...

Рочиште за „Таргет-тврдина“, се прифати како доказ да се земе во предвид и вредоноста на системот за прислушување кој ...

MakPress - 22.01.2021

На денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ во Основниот кривичен суд во Скопје, Обвинителството и одбраната изнесоа предлози за дополнителни докази кои произлегуваат од главната расправа, кои Судот ги прифати.

Во вторник продолжуваат рочиштата за „Таргет-тврдина“

MakPress - 22.01.2021

На следното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ кое ќе се одржи во вторник ќе бидат презентирани дополнителни докази од страна на одбраната кои произлегуваат од главната расправа. Покрај тоа, на наредното рочиште ќе се изнесе и вештачењето на ...

Следното рочиште за „Таргет Тврдина“ ќе се одржи во вторник

Опсервер - 22.01.2021

На следното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ кое ќе се одржи во вторник ќе бидат презентирани дополнителни докази од страна на одбраната кои произлегуваат од главната расправа. Покрај тоа, на наредното рочиште ќе се изнесе и вештачењето на ...

Јовески направил попис на прислушуваните разговори, во сефот на СЈО има 581.468 муабети на граѓани

Мак. Весник - 22.01.2021

Судскиот процес за незаконското масовно прислушување кое ги брои последните свои рочишта и е веќе на самиот крај (кај завршните зборови и пресудата) , продолжи денес со дополнителни докази на Обвинителството и на обвинетите, кои произлегоа од сè што ...

ГИ НЕМА ЛАПТОПИТЕ на кои, наводно, имало снимени телефонски разговори

Вечер - 22.01.2021

Судскиот процес за незаконското масовно прислушување кое ги брои последните свои рочишта и е веќе на самиот крај, продолжи со дополнителни докази на Обвинителството и на обвинетите. Во судницата особено динамично беше спорењето на одбраната дека ...