TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Превезувал мигранти, возачот и дел од нив се обиделе да избегаат

Скопје1 - 15.03.2019

На 14.03.2019 година во 20,30 часот на автопатот Гевгелија-Скопје, во близина на клучка Миравци, од страна на полициски службеници, било запрено за контрола патничко возило „Алфа Ромео 155“, а возачот и дел од патниците-мигранти, кои се превезувале ...

Петмина мигранти и еден скопјанец приведени кај Миравци

24Инфо - 15.03.2019

Петмина мигранти се пронајдени во возило во интервенција на полицијата во близина на Миравци, а подоцна е пронајден и приведен и 41-годишен скопјанец, кој им помагал. Полицијата вчера во 20:30 часот на автопатот Гевгелија-Скопје во близина на ...

Полицаец од Чешка се здоби со повреди при апсење на мигранти во близина на ГП Богородица

Опсервер - 16.03.2019

На 14.03.2019 година во 20,30 часот на автопатот Гевгелија-Скопје, во близина на клучка Миравци, од страна на полициски службеници, било запрено за контрола патничко возило „Алфа Ромео 155“, а возачот и дел од патниците-мигранти, кои се превезувале ...

Петмина мигранти и еден скопјанец приведени кај Миравци

Опсервер - 15.03.2019

Петмина мигранти се пронајдени во возило во интервенција на полицијата во близина на Миравци, а подоцна е пронајден и приведен и 41-годишен скопјанец, кој им помагал. Полицијата вчера во 20:30 часот на автопатот Гевгелија-Скопје во близина на ...