TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Раце полни шахти, срце полно добрина

365 - 16.04.2018

Жителите на една скопска населба сабајлево ги разбуди прекрасна глетка што им ги стопли срцата. Украдените шахти низ цела населба уште еднаш ги потсетија дека човечката добрина ќе ја најдете и каде што најмалку очекувате.

ФОТО: Украдени сите шахти во Карпош 1

Слободен Печат - 16.04.2018

Жителите на Карпош 1 изутринава беа изненадени од вешти крадци кои успеале да ги украдат сите шахти во населбата. Но нивната „инвентивност“ не завршила тука. Како предупредување за граѓаните да не пропаднат во некоја дупка, оставиле гранки и лисја ...

„Инвентивни“ крадци: Карпош 1 остана без шахти (фото)

Скопје инфо - 16.04.2018

Жителите на улицата Руѓер Бошковиќ во Карпош 1, изутринава беа изненадени од вешти крадци кои успеале да ги украдат сите шахти во населбата. Но нивната „инвентивност“ не завршила тука, пренесува Слободен печат.

„Инвентивни“ крадци: Карпош 1 остана без шахти (ФОТО)

Скопје24 - 16.04.2018

Жителите на улицата Руѓер Бошковиќ во Карпош 1, изутринава беа изненадени од вешти крадци кои успеале да ги украдат сите шахти во населбата. Но нивната „инвентивност“ не завршила тука, пренесува Слободен печат.

КРЕАТИВНИ КРАДЦИ: Украдени сите шахти во Карпош 1, ги разубавиле со лисја и гранки

Фактор - 17.04.2018

Жителите на Карпош 1 вчера занемеа од вешти крадци кои успеале да ги украдат сите шахти во населбата. Но нивната „инвентивност“ не завршила тука. Како предупредување за граѓаните да не пропаднат во некоја дупка, оставиле гранки и лисја кои ѕиркаат ...