TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истанбулски таксист му врати 300.000 евра на патник кој ги заборавил во возилото

ММС - 24.11.2020

Таксист во Истанбул му врати 300.000 евра што патникот ги заборавил во неговото возило, јавува Anadolu Agencu, a пренесува сараевско „Ослобоџење“. Возачот на таксито Енгин Олгац (31) на седиштето пронашол торба полна со пари што ја заборавил ...

Таксист нашол 300.000 евра и му ги вратил на сопственикот

Кајгана - 24.11.2020

Таксист во Истанбул пронашол торба со 300.000 евра во неговото возило. Енгин Олгак(31) на седиштето во неговиот автомобил пронашол торба со пари која ја заборавил патникот кој го возел од аеродромот во Истанбул до хотел во населбата Лалели.

Таксист пронашол 300.000 евра и ги вратил на сопственикот

Канал5 - 23.11.2020

На седиштето пронашол торба со пари која ја оставил патник, странски државјанин. Таксист во Истанбул вратил 300.000 евра кои сосптвеникот ги заборавил во неговото возило, јавува „Анадолија“.

Таксист пронашол 300.000 евра и ги вратил на сопственикот

Вечер Прес - 23.11.2020

Таксист во Истанбул вратил 300.000 евра кои сосптвеникот ги заборавил во неговото возило, јавува „Анадолија“. Возачот на таксито Енгин Олгаџ (31) на седиштето пронашол торба со пари која ја оставил патникот, странски државјанин, кој го возел од ...