TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ вели оти одамна има истрага за „Актор“, а пред три дена се колнеше дека сè е законски

+инфо - 16.03.2014

ВМРО-ДПМНЕ многупати досега се произнесе за овој случај, но уште позначајно, за овој случај е дека се произнесоа и сите релевантни надлежни државни институции, реагира ВМРО-ДПМНЕ на ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ продолжува да манипулира

А1 On - 16.03.2014

СДСМ продолжува да манипулира. ВМРО-ДПМНЕ многупати досега се произнесе за овој случај, но уште позначајно, за овој случај е дека се произнесоа и сите релевантни надлежни државни институции, стои во ...

ВМРО-ДПМНЕ ги демантираше исказите на Дамјан Манчевски за аферата „Актор“

Локално - 16.03.2014

СДСМ продолжува да манипулира. ВМРО-ДПМНЕ многупати досега се произнесе за овој случај, но уште позначајно, за овој случај е дека се произнесоа и сите релевантни надлежни државни институции, стои во ...

ВМРО-ДПМНЕ: Институциите подолг период работат во врска со случајот „Актор“

Макфакс - 16.03.2014

Подолг период институциите работат за да утврдат дали има или нема нешто што е превземено од фирмата, а е противзаконски. Од друга страна апсолутно е сигурно дека сите постапки кои зависеле од ...

ВМРО- ДПМНЕ: СДСМ манипулира со „Актор“

Бриф - 16.03.2014

ВМРО-ДПМНЕ многупати досега се произнесе за овој случај, но уште позначајно, за овој случај е дека се произнесоа и сите релевантни надлежни државни институции, но СДСМ продолжува да манипулира, стои ...

ВМРО - ДПМНЕ: Институциите превземаат дејствија за Актор

Нова ТВ - 16.03.2014

СДСМ продолжува да манипулира. ВМРО-ДПМНЕ многупати досега се произнесе за овој случај, но уште позначајно, за овој случај е дека се произнесоа и сите релевантни надлежни државни институции, реагира ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ манипулира за „Актор“

Телеграф - 16.03.2014

ВМРО - ДПМНЕ побара Дамјан Манчевски да одговори колку пари добил од договорениот тендер со општина Куманово во вредност од близу пола милион евра СДСМ продолжува да манипулира иако ВМРО-ДПМНЕ ...

ВМРО-ДПМНЕ: Институциите подолг период работат во врска со случајот „Актор“

Република - 16.03.2014

Подолг период институциите работат за да утврдат дали има или нема нешто што е превземено од фирмата, а е противзаконски. Од друга страна апсолутно е сигурно дека сите постапки кои зависеле од ...

Реакција од ВМРО на прес-конференцијата на Манчевски

Алсат-М - 16.03.2014

СДСМ продолжува да манипулира. ВМРО-ДПМНЕ многупати досега се произнесе за овој случај, но уште позначајно, за овој случај е дека се произнесоа и сите релевантни надлежни државни институции, стои во ...