TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прваче со аутизам првиот училишен ден го помина во солзи: Таткото разочаран

Пулс24 - 11.09.2019

Хрвоје Козмус, татко на момче со посебни потреби кое е прво одделение во основното училиште Богослав Шулек во Славонски Брод, објави фотографија од својот си на Фејсбук, на која седи и плаче.

Прваче со аутизам со солзи го помина првиот училишен ден: Таткото разочаран од просветните работници

Магазин - 12.09.2019

Тажна приказна од регионот ја потресе јавноста откако Хрвоје Козмус, татко на момче со посебни потреби објави фотографија од војот син на Фејсбук, на која седи и плаче. Наместо првиот училишен ден како прваче во основното училиште Богослав Шулек во ...