TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колариќ: Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали

Канал5 - 07.04.2021

Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се збореше за загаден воздух, тој си играше игрици, кога имаше полициски час си замина на хациендата во Маврово, рече Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ.

Коментар на денот – Колариќ: Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се ...

Опсервер - 07.04.2021

Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се збореше за загаден воздух, тој си играше игрици, кога имаше полициски час си замина на хациендата во Маврово Неработникот Петре Шилегов потроши цел мандат од 4 ...

Колариќ: Синоним за владеењето на Шилегов се играњето игрици и хациендата во Маврово

MakPress - 07.04.2021

Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се збореше за загаден воздух, тој си играше игрици, кога имаше полициски час си замина на хациендата во Маврово Неработникот Петре Шилегов потроши цел мандат од 4 ...

Колариќ: Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се збореше за загаден воздух, ...

24Инфо - 07.04.2021

Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се збореше за загаден воздух, тој си играше игрици, кога имаше полициски час си замина на хациендата во Маврово Неработникот Петре Шилегов потроши цел мандат од 4 ...

Колариќ: Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се збореше за загаден воздух, ...

Курир - 07.04.2021

Мрзливиот Шилегов после 4 години мандат нема ниту еден проект да се пофали, кога се збореше за загаден воздух, тој си играше игрици, кога имаше полициски час си замина на хациендата во Маврово Неработникот Петре Шилегов потроши цел мандат од 4 ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов се фали со сменети клупи и лед светилки по училниците

Канал5 - 07.04.2021

Мрзливиот градоначалник Петре Шилегов после 4 години мандат, бидејќи нема сработено буквално ништо, оди по патронати на училишта и се фали со сменети клупи и лед светилки во училниците. За 4 години ниту започна ниту направи ниту започна барем еден ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов ќе биде запаметен како градоначалник кој повеќе сруши отколку што изгради

Слободен Печат - 07.04.2021

Петре Шилегов ќе биде запаметен од скопјани како најлошиот градоначалник во историјата на Скопје, како човек којшто сруши повеќе отколку што изгради! Навистина не можеме да се изначудиме на омразата и презирот на Шилегов на се што е направено пред ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов ќе биде запаметен како градоначалник кој повеќе сруши отколку што изгради

Сител - 07.04.2021

Петре Шилегов ќе биде запаметен од скопјани како најлошиот градоначалник во историјата на Скопје, како човек којшто сруши повеќе отколку што изгради! Навистина не можеме да се изначудиме на омразата и презирот на Шилегов на се што е направено пред ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Мрзливиот Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил

Канал5 - 07.04.2021

​Мрзливиот Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши. 4 години слушаме како неспособниот и мрзлив градоначалник Петре Шилегов се заканува како ќе руши нешто што самиот не го ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов ќе биде запаметен како градоначалник кој повеќе сруши отколку што изгради

Вечер Прес - 07.04.2021

Петре Шилегов ќе биде запаметен од скопјани како најлошиот градоначалник во историјата на Скопје, како човек којшто сруши повеќе отколку што изгради! Навистина не можеме да се изначудиме на омразата и презирот на Шилегов на се што е направено пред ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов може да го сруши тоа што самиот го изградил

Либертас - 07.04.2021

„Цели 4 години слушаме како неспособниот и мрзлив градоначалник Петре Шилегов се заканува како ќе руши нешто што самиот не го изградил, а додека како празна воденица меле закани, дивоградбата во Матка се прошири и надгради, а воедно дивоградбата ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов може да го сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо да сруши

+инфо - 07.04.2021

Додека се расправаше за загадувањето во градот Скопје во Собранието на Република Македонија Шилегов играше игрици на својот телефон, додека цело Скопје беше затворено поради полициски час, Шилегов побрза во својата луксузна хациенда на брегот на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Петре Шилегов ќе биде запаметен како градоначалник кој сруши повеќе отколку што изгради

Press24 - 07.04.2021

Петре Шилегов ќе биде запаметен од скопјани како најлошиот градоначалник во историјата на Скопје, како човек којшто сруши повеќе отколку што изгради, велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Навистина не можеме да се изначудиме на омразата и презирот на Шилегов на се ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов може да сруши тоа што го изградил, а бидејќи ништо не изградил…

Република - 07.04.2021

Мрзливиот Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши, реагира денеска советничката група на опозициска ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Град Скопје.

ВМРО-ДПМНЕ: Мрзеливиот Шилегов нема сработено ништо за 4 години, па мора да оди по патронати на училишта и да се фали ...

Република - 07.04.2021

Градоначалникот на Скопје во текот на неговиот 4-годишен мандат нема ниту еден капитален проект за главниот град поради што мора да оди да слави патронати на училишта за да се пофали дека сработил нешто, велат од ВМРО-ДПМНЕ. – велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов бидејќи нема сработено ништо оди по патронати на училишта и се фали со сменети клупи и лед светилки ...

24Инфо - 07.04.2021

Реакција на изјавата на скопскиот градоначелник, Петре Шилегов дадена при посета на средното медицинско училиште „Д-р Панче Караѓозов“ -Мрзливиот градоначалник Петре Шилегов после 4 години мандат, бидејќи нема сработено буквално ништо, оди по ...

Мрзливиот Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши

24Инфо - 07.04.2021

Мрзливиот Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши 4 години слушаме како неспособниот и мрзлив градоначалник Петре Шилегов се заканува како ќе руши нешто што самиот не го изградил, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов ќе биде запаметен како градоначалник кој повеќе сруши отколку што изгради

Lider - 07.04.2021

Петре Шилегов ќе биде запаметен од скопјани како најлошиот градоначалник во историјата на Скопје, како човек којшто сруши повеќе отколку што изгради, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Навистина не можеме да се изначудиме на омразата и презирот на Шилегов на се ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: Мрзливиот Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ...

Курир - 07.04.2021

Мрзливиот Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши. 4 години слушаме како неспособниот и мрзлив градоначалник Петре Шилегов се заканува како ќе руши нешто што самиот не го ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов може да го сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо да сруши

Нетпрес - 07.04.2021

Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши, реагираше советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје. „Цели 4 години слушаме како неспособниот и мрзлив градоначалник Петре Шилегов ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов бидејќи нема сработено ништо за 4 години оди по патронати на училишта и се фали со сменети клупи и ...

MakPress - 07.04.2021

Мрзливиот градоначалник Петре Шилегов после 4 години мандат, бидејќи нема сработено буквално ништо, оди по патронати на училишта и се фали со сменети клупи и лед светилки во училниците. За 4 години ниту започна ниту направи ниту започна барем еден ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов може да сруши тоа што го изградил, а бидејќи ништо не изградил…

PressingTV - 07.04.2021

Мрзливиот Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши, реагира денеска советничката група на опозициска ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Град Скопје.

ВМРО-ДПМНЕ: Петре Шилегов ќе биде запаметен како градоначалник кој сруши повеќе отколку што изгради

MakPress - 07.04.2021

Петре Шилегов ќе биде запаметен од скопјани како најлошиот градоначалник во историјата на Скопје, како човек којшто сруши повеќе отколку што изгради! Навистина не можеме да се изначудиме на омразата и презирот на Шилегов на се што е направено пред ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов може да сруши тоа што го изградил, а бидејќи ништо не изградил…

Скопско Ехо - 07.04.2021

Мрзливиот Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши , реагира денеска советничката група на опозициска ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Град Скопје.

ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: Мрзливиот Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не ...

MakPress - 07.04.2021

Мрзливиот Петре Шилегов може да сруши тоа што самиот го изградил, а бидејќи ништо не изградил, не може ништо и да сруши 4 години слушаме како неспособниот и мрзлив градоначалник Петре Шилегов се заканува како ќе руши нешто што самиот не го изградил, ...