TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Моќта на мајчиното млеко: По смртта на своето бебе, со млекото спасила друго новороденче

Курир - 13.02.2018

-Се обидовме со формула, но таа добиваше осип и повраќаше. Таа беше интолерантна на формула, рекла 33-годишната мајка, објаснувајќи дека самата немала доволно млеко за да се измолзува. Џени Роџерс родила девојче во 31.недела од бременоста откако ...

По смртта на бебето, со своето млеко спасила друго новороденче

+инфо - 13.02.2018

Мајка која е во тага по смртта на своето 6-дневно бебе, го спасила животот на друго новороденче донирајќи го своето измолзено млеко Џени Роџерс родила девојче во 31.недела од бременоста откако докторите откриле дека бебето е погодено од ...

По смртта на своето бебе, со млекото спасила друго новороденче

Пулс24 - 13.02.2018

-Се обидовме со формула, но таа добиваше осип и повраќаше. Таа беше интолерантна на формула, рекла 33-годишната мајка, објаснувајќи дека самата немала доволно млеко за да се измолзува. Џени Роџерс родила девојче во 31.недела од бременоста откако ...