TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студентка од Кавадарци врвен амбасадор за заштита на животните во светот

Слободен Печат - 02.12.2019

Арсовска појасни за МИА дека Светската организација за здравје на животните е формирана во 1924 година и се стреми за подобрување на здравјето на животните, ветеринарното јавно здравство и благосостојбата на животните низ светот, како и ...

Секоја чест: Ивана Арсовска од Кавадарци врвен амбасадор за заштита на животните во светот

Магазин - 02.12.2019

Ивана Арсовска од Кавадарци е студентката на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје која неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ...

Ивана Арсовска од Кавадарци стана врвен амбасадор за заштита на животните во светот

МКД - 02.12.2019

Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ветеринарна студентска асоцијација (ИВСА), а според активностите што ги ...

Кавадарчанка врвен амбасадор за заштита на животните во светот

Опсервер - 02.12.2019

Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ветеринарна студентска асоцијација (ИВСА), а според активностите што ги ...

Кавадарчанка врвен амбасадор за заштита на животните во светот

Канал5 - 02.12.2019

Се работи за млада кавадарчанка, која студира на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје. Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член ...

Кавадарчанка врвен амбасадор за заштита на животните во светот

Нетпрес - 02.12.2019

Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ветеринарна студентска асоцијација (ИВСА), а според активностите што ги ...

Кавадарчанка врвен амбасадор за заштита на животните во светот

MakPress - 02.12.2019

Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ветеринарна студентска асоцијација (ИВСА), а според активностите што ги ...