TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сугарески: Реконструкција на регионалните патишта до граничните премини со Бугарија

Канал5 - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Звегор- Граничен премин „Делчево" од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...

Сугарески и Китанов во Делчево: Ги реконструираме регионалните патишта до граничните премини со Република Бугарија

iPortal - 20.03.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов, денеска беа во работна посета на општина Делчево. На средбата со градоначалникот на општина Делчево, Горан Трајковски, разговараа за проектите во ...

Сугарески: Реконструкција на регионалните патишта до граничните премини со Бугарија

Сител - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Звегор- Граничен премин „Делчево“ од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...

Сугарески: Реконструкција на регионалните патишта до граничните премини со Бугарија

1tv - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Звегор- Граничен премин „Делчево“ од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...

Сугарески: Реконструкција на регионалните патишта до граничните премини со Бугарија

Н.Македонија - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Ѕвегор-Граничен премин „Делчево“ од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...

Се обновуваат патиштата до граничните премини со Бугарија

МКД - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Звегор- Граничен премин „Делчево" од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...

Сугарески: Реконструкција на регионалните патишта до граничните премини со Бугарија

24Инфо - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Звегор- Граничен премин „Делчево” од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...

Сугарески: Реконструкција на регионалните патишта до граничните премини со Бугарија

А1 On - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Звегор- Граничен премин „Делчево“ од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...

Сугарески: Реконструкција на регионалните патишта до граничните премини со Бугарија

ММС - 20.03.2019

На регионалниот пат Делчево-Звегор- Граничен премин „Делчево” од денеска се одвиваат активности за асфалтирање со планираната реконструкција која се очекува да биде завршена годинава. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, станува ...