TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје организираше посета на ЗОО за дневниот центар „Деца на улица“

А1 On - 23.03.2019

Град Скопје организираше посета за децата од Дневниот центар „Деца на улица“ на Зоолошката градина. Градот обезбеди бесплатни билети за децата кои имаа можност да се запознаат со навиките и чувањето на животните во Зоолошката градина.

Децата од Дневниот центар ја посетија зоолошката градина

Макфакс - 23.03.2019

Децата корисници на услугите во Дневниот центар „Деца на улица“, вчера ја посетија скопската зоолошка градина, каде беа пречекани од Градоначалникот Шилегов и директорот на Зоолошката градина, Ѓорѓи Галетановски.

Град Скопје организираше посета на ЗОО за дневниот центар „Деца на улица“

1tv - 23.03.2019

Град Скопје организираше посета за децата од Дневниот центар „Деца на улица“ на Зоолошката градина. Градот обезбеди бесплатни билети за децата кои имаа можност да се запознаат со навиките и чувањето на животните во Зоолошката градина.

Децата од Дневниот центар ја посетија Зоолошка градина

24Инфо - 23.03.2019

Градоначалникот Шилегов и директорот на Зоолошката градина, Ѓорѓи Галетановски вчера им беа домаќини на децата корисници на услугите во Дневниот центар „Деца на улица“, кои ја посетија скопската зоолошка.

Град Скопје организираше посета на ЗОО за дневниот центар „Деца на улица“

Опсервер - 23.03.2019

Град Скопје организираше посета за децата од Дневниот центар „Деца на улица“ на Зоолошката градина. Градот обезбеди бесплатни билети за децата кои имаа можност да се запознаат со навиките и чувањето на животните во Зоолошката градина.

Децата од дневниот центар во посета на Зоолошка градина

Скопје1 - 23.03.2019

Градоначалникот Шилегов и директорот на Зоолошката градина, Ѓорѓи Галетановски вчера им беа домаќини на децата корисници на услугите во Дневниот центар „Деца на улица“, кои ја посетија скопската зоолошка.

Град Скопје организираше посета на ЗОО за дневниот центар „Деца на улица"

Канал5 - 23.03.2019

Град Скопје организираше посета за децата од Дневниот центар „Деца на улица" на Зоолошката градина. Градот обезбеди бесплатни билети за децата кои имаа можност да се запознаат со навиките и чувањето на животните во Зоолошката градина.

Децата од Дневниот центар „Деца на улица“ ја посетија Зоолошката градина

Скопје инфо - 23.03.2019

Градоначалникот Шилегов и директорот на Зоолошката градина, Ѓорѓи Галетановски вчера им беа домаќини на децата корисници на услугите во Дневниот центар „Деца на улица“, кои ја посетија скопската Зоолошка.

Град Скопје организираше посета на ЗОО за дневниот центар „Деца на улица“

Сител - 23.03.2019

Град Скопје организираше посета за децата од Дневниот центар „Деца на улица“ на Зоолошката градина. Градот обезбеди бесплатни билети за децата кои имаа можност да се запознаат со навиките и чувањето на животните во Зоолошката градина.

Деца од дневниот центар „Деца на улица“ учеа за животните во Зоолошка

+инфо - 23.03.2019

За децата била организирана и едукативна тура за која бил ангажиран Војо Иванов, познат раскажувач од ЗОО. Град Скопје организираше посета за децата од Дневниот центар „Деца на улица“ на Зоолошката градина.

Град Скопје организираше посета на ЗОО за дневниот центар „Деца на улица“

Либертас - 23.03.2019

Посетата, како што денеска информира Град Скопје, е реализирана вчера, а децата ги пречекале градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и директорот на ЗОО, Ѓорѓи Галетановски. За децата била организирана и едукативна тура за која бил ангажиран ...

Град Скопје организираше посета на ЗОО за дневниот центар „Деца на улица“

MakPress - 23.03.2019

Град Скопје организираше посета за децата од Дневниот центар „Деца на улица“ на Зоолошката градина. Градот обезбеди бесплатни билети за децата кои имаа можност да се запознаат со навиките и чувањето на животните во Зоолошката градина.