TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кавадарци ќе избира најбрз келнер

Канал5 - 14.08.2019

Кавадарци ќе избира најбрз келнер во рамките на годинешнава манифестација „Тиквешки гроздобер", информираа денеска од Службата за односи со јавноста при општината. Ги повикаа сите угостителски објекти да земат учество во трката со келнери, која ...

Кавадарци ќе избира најбрз келнер

Независен - 14.08.2019

Кавадарци ќе избира најбрз келнер во рамките на годинешнава манифестација „Тиквешки гроздобер”, информираа денеска од Службата за односи со јавноста при општината. Ги повикаа сите угостителски објекти да земат учество во трката со келнери, која ...

Кавадарци ќе избира најбрз келнер во рамките на годинешнава манифестација „Тиквешки гроздобер"

MakPress - 14.08.2019

Кавадарци ќе избира најбрз келнер во рамките на годинешнава манифестација „Тиквешки гроздобер", информираа денеска од Службата за односи со јавноста при општината. Ги повикаа сите угостителски објекти да земат учество во трката со келнери, која ...

Во Кавадарци ќе се бира најбрз келнер

PressingTV - 15.08.2019

Кавадарци ќе избира најбрз келнер во рамките на годинешнава манифестација „Тиквешки гроздобер”, информираат д Службата за односи со јавноста при општината. Ги повикаа сите угостителски објекти да земат учество во трката со келнери, која ...