TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот Citroën C5 Aircross e добитник на признанието „SUV на годината во Македонија“

Фактор - 19.02.2019

Националното жири за Избор на автомобил на годината во Македонија вчера ја соопшти одлуката признанието „SUV на годината во Македонија“ да го понесе новиот Citroën C5 Aircross SUV. Истото жири одлучи наградата „Томислав Билјарац“ за 2019 година, за ...

Дали знаете кој е автомобил на годината во Македонија?

Friday.mk - 19.02.2019

По големиот досегаш успех и одличните резултати кои ги покажува новиот Ford Focus, тој се здоби со уште една награда, но овој пат на територијата на Македонија. Овој автомобил е избран за автомобил на годината во Македонија .

Новиот Citroën C5 Aircross прогласен за SUV на годината во Македонија

Емитер - 19.02.2019

Националното жири за Избор на автомобил на годината во Македонија вчера ја соопшти одлуката признанието “SUV на годината во Македонија“ да го понесе новиот Citroën C5 Aircross SUV. Истото жири одлучи наградата “Томислав Билјарац“ за 2019 година, за ...

Новиот Citroën C5 Aircross e добитник на признанието „SUV на годината во Македонија“

Црнобело - 19.02.2019

Националното жири за Избор на автомобил на годината во Македонија вчера ја соопшти одлуката признанието „SUV на годината во Македонија“ да го понесе новиот Citroën C5 Aircross SUV. Истото жири одлучи наградата „Томислав Билјарац“ за 2019 година, за ...

Новиот Citroën C5 Aircross e добитник на признанието „SUV на годината во Македонија“

Бизнис Вести - 19.02.2019

Националното жири за Избор на автомобил на годината во Македонија вчера ја соопшти одлуката признанието „SUV на годината во Македонија“ да го понесе новиот Citroën C5 Aircross SUV. Истото жири одлучи наградата „Томислав Билјарац“ за 2019 година, за ...

Новиот Citroën C5 Aircross SUV e новиот добитник на признанието „SUV на годината во Македонија“

Lady - 19.02.2019

Изборот на автомобил на годината во Македонија годинава се одржува 24. пат и е најстара манифестација од ваков вид во Македонија. Новиот Citroën C5 Aircross SUV беше дел од манифестацијата како еден од петте финалисти за „Автомобил на годината во ...

Новиот Citroën C5 Aircross e добитник на признанието „SUV на годината во Македонија“

Gol.mk - 19.02.2019

Националното жири за Избор на автомобил на годината во Македонија вчера ја соопшти одлуката признанието „SUV на годината во Македонија“ да го понесе новиот Citroën C5 Aircross SUV . Истото жири одлучи наградата „Томислав Билјарац“ за 2019 година, за ...

Новиот Citroën C5 Aircross e добитник на признанието „SUV на годината во Македонија“

Точка - 19.02.2019

Националното жири за Избор на автомобил на годината во Македонија вчера ја соопшти одлуката признанието „SUV на годината во Македонија“ да го понесе новиот Citroën C5 Aircross SUV. Истото жири одлучи наградата „Томислав Билјарац“ за 2019 година, за ...

Новиот Citroën C5 Aircross e добитник на признанието „SUV на годината во Македонија“

Екипа - 19.02.2019

Националното жири за Избор на автомобил на годината во Македонија вчера ја соопшти одлуката признанието „SUV на годината во Македонија“ да го понесе новиот Citroën C5 Aircross SUV. Истото жири одлучи наградата „Томислав Билјарац“ за 2019 година, за ...