TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Microsoft објави обединети Office апликации за Android (ВИДЕО)

USB - 18.02.2020

Microsoft го исполни ветувањето дека ќе претстави обединета Office мобилна апликација, која сега е достапна барем до одредена група корисници. По неколку месеци бета тестирање, компанијата објави all-in-one продуктивна апликација за корисниците на ...

Microsoft Office за Android пуштена за сите корисници

Smartportal - 18.02.2020

Апликацијата овозможува отворање и работа со Word, Excel и PowerPoint документи од едно место При крајот на минатата година Microsoft ја пушти својата нова мобилна апликација, едноставно наречена Office .