TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

WhatsApp се пофали со над 2 милијарди корисници

Телефони.мк - 13.02.2020

Чет апликацијата WhatsApp објави дека има над 2 милијарди корисници низ цел свет и одлучи да ја заштити нивната приватна комуникација. „Воодушевени сме што можеме да кажеме дека WhatsApp имад над 2 милијарди корисници во светот“, наведува ...

Повеќе од два милијарди корисници: Четвртина планета ја користи оваа апликација за допишување

Денар - 13.02.2020

WhatsApp на својот блог објави дека имаат повеќе од две милијарди корисници. WhatsApp ја искористи оваа објава за да ја истакне својата посветеност за безбедноста – став кој доведе до критики од пратеници и политичари во некои земји.

Бројот на корисници на WhatsApp надмина две милијарди

Канал5 - 12.02.2020

WhatsАpp, апликација за допишување на мобилен, објави дека има повеќе од 2 милијарди корисници ширум светот и дека силно ја штити нивната приватна комуникација. „Задоволни сме што можеме да кажеме дека WhatsApp има повеќе од две милијарди корисници ...

WhatsApp надмина 2 милијарди корисници

Кумановски м. - 13.02.2020

WhatsApp, апликација за мобилна комуниакција, во средата објави дека има повеќе од 2 милијарди корисници ширум светот и силно ја штити нивната приватна комуникација. „Задоволни сме што можеме да ви кажеме дека WhatsApp има повеќе од две милијарди ...

WatsApp ја надмина бројката од 2 милијарди корисници

Таратур - 13.02.2020

Мобилната апликација за допишување WhatsАpp објави дека ја надминале бројката од 2 милијарди корисници во светски рамки, потенцирајќи дека силно ја штитат нивната приватна комуникација. „Задоволни сме што можеме да кажеме дека WhatsApp има повеќе од ...