TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: И Хајди Кулм на насловна без шминка

Либертас - 14.01.2018

И Хајди Клум застана зад каузата на природната убавина, која го означи почетокот на многу движења, поттикнувајќи ги дамите да ги остават козметичките производи и да се радуваат на прородната убавина.

(ГАЛЕРИЈА) Хајди Клум на корица без шминка

Локално - 14.01.2018

Хајди Клум веќе е воспоставена модна легенда чиј изглед секогаш создава воодушевување. За среќа, таа го сака центарот на вниманието и љубовта на леќите, а и тие ја обожаваат. Сега Хајди Клум застанува зад каузата на природната убавина, која го ...

(ФОТО) Хајди Кулм на насловна без шминка

Локално - 14.01.2018

Хајди Клум застана зад каузата на природната убавина, која го означи почетокот на многу движења, поттикнувајќи ги дамите да ги остават козметичките производи и да се радуваат на прородната убавина.