TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започна проектот за регулација на Виничка Река

А1 On - 12.07.2017

На пригодна свеченост денеска во Виница беше означен почетокот на работите за регулација на коритото на Виничка Река, проект кој општина Виница го доби со посредство на Источниот плански регион.

Започна проектот за регулација на Виничка Река

Сител - 12.07.2017

На пригодна свеченост денеска во Виница беше означен почетокот на работите за регулација на коритото на Виничка Река, проект кој општина Виница го доби со посредство на Источниот плански регион.