TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Речиси 20 милиони деца во ЕУ изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост

24Инфо - 27.09.2023

Во текот на 2022 година, 24,7 отсто од децата на возраст под 18 години во ЕУ или речиси 20 милиони, биле изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост, соопшти Европската статистичка служба – Евростат.

Речиси 20 милиони деца во ЕУ изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост

Факултети - 27.09.2023

Во текот на 2022 година 24,7 отсто од децата на возраст под 18 години во ЕУ, или речиси 20 милиони, биле изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост, соопшти Европската статистичка служба – Евростат.

Речиси 20 милиони деца во ЕУ изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост

Бриф - 27.09.2023

Во текот на 2022 година, 24,7 отсто од децата на возраст под 18 години во ЕУ или речиси 20 милиони, биле изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост, соопшти Европската статистичка служба – Евростат.

Речиси 20 милиони деца во ЕУ изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост

Канал5 - 27.09.2023

Во текот на 2022 година, 24,7 отсто од децата на возраст под 18 години во ЕУ или речиси 20 милиони, биле изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост, соопшти Европската статистичка служба – Евростат.

Речиси 20 милиони деца во Европската унија се изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост

365 - 27.09.2023

Во текот на 2022 година, 24,7 отсто од децата на возраст под 18 години во ЕУ или речиси 20 милиони, биле изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост, соопшти Европската статистичка служба – Евростат.

Речиси 20 милиони деца во ЕУ изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост

MakPress - 27.09.2023

Во текот на 2022 година, 24,7 отсто од децата на возраст под 18 години во ЕУ или речиси 20 милиони, биле изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост, соопшти Европската статистичка служба – Евростат.

Речиси 20 милиони деца во ЕУ изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост

Бизнис Вести - 29.09.2023

Во текот на 2022 година, 24,7 отсто од децата на возраст под 18 години во ЕУ или речиси 20 милиони, биле изложени на ризик од сиромаштија или социјална исклученост, соопшти Европската статистичка служба – Евростат.