TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна снимањето на „Таја носеше црлена шамија“

МКД - 30.06.2020

Денеска во Хрватска почна снимањето на филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција во режија на Горан Дукиќ. Ова е прв проект каде Македонија се јавува во улога на копродуцент за кој е најавено ...

Почна со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – По неколкумесечна стагнација која беше предизвикана поради КОВИД-19, денеска во Хрватска почнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан ...

Агенција за филм: Започнува со снимање првиот филм за време на ковид кризата – „Таја носеше црлена шамија“

Радио МОФ - 30.06.2020

Агенција за филм информира дека со нивна поддршка, по неколкумесечна стагнација предизвикана поради Ковид-19, денес во Хрватска започнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“).

Почна снимањето на „Таја носеше црлена шамија“

Република - 30.06.2020

Денеска во Хрватска почна снимањето на филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција во режија на Горан Дукиќ. Ова е прв проект каде Македонија се јавува во улога на копродуцент за кој е најавено ...

Започна снимањето на хрватско-македонскиот филм „Таја носеше црлена шамија“

А1 On - 30.06.2020

По неколкумесечна стагнација која беше предизвикана поради КОВИД-19, денеска во Хрватска почнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан Дукиќ.

Почна со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“

+инфо - 30.06.2020

По неколкумесечна стагнација која беше предизвикана поради КОВИД-19, денеска во Хрватска почнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан Дукиќ.

Почна со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“, поддржан од Агенцијата за филм

Либертас - 30.06.2020

По неколкумесечна стагнација која беше предизвикана поради КОВИД-19, денеска во Хрватска почнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан Дукиќ.

Почна со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“

Вечер Прес - 30.06.2020

По неколкумесечна стагнација која беше предизвикана поради КОВИД-19, денеска во Хрватска почнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан Дукиќ.

Започнува со снимање првиот филм за време на ковид кризата „ТаЈа носеше црЛена шамија“

Макфакс - 30.06.2020

По неколкумесечната стагнација која беше предизвикана поради Ковид-19, денеска во Хрватска започнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан Дукиќ.

Започнува со снимање првиот филм за време на ковид кризата „ТаЈа носеше црЛена шамија“

Вечер - 30.06.2020

По неколкумесечната стагнација која беше предизвикана поради Ковид-19, денеска во Хрватска започнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан Дукиќ.

Започнува со снимање првиот филм за време на ковид кризата „ТаЈа носеше црЛена шамија“

Н.Македонија - 30.06.2020

По неколкумесечната стагнација која беше предизвикана поради ковид-19, денеска во Хрватска започнува со снимање филмот „Таја носеше црлена шамија“ („Nosila je rubac črleni“), хрватско-македонска копродукција, во режија на Горан Дукиќ.