TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со огромно мнозинство грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води

Опсервер - 20.01.2021

Со поддршка од сите опозициски партии, со исклучок на Комунистичката, која гласаше „присутна“, грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води на 12 милји во Јонското море, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчкиот парламент со огромно мнозинство го изгласа законот за проширување на територијалните води

Слободен Печат - 20.01.2021

Со поддршка од сите опозициски партии, со исклучок на Комунистичката, која гласаше „присутна”, грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води на 12 милји во Јонското море, јави дописничката на МИА од Атина.

Со огромно мнозинство грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води

24Инфо - 20.01.2021

Со поддршка од сите опозициски партии, со исклучок на Комунистичката, која гласаше „присутна”, грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води на 12 милји во Јонското море, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води, само комунистите беа воздржани

А1 On - 20.01.2021

Со поддршка од сите опозициски партии, со исклучок на Комунистичката, која гласаше „присутна“, грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води на 12 милји во Јонското море.

Грчкиот парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води

Нетпрес - 20.01.2021

Со поддршка од сите опозициски партии, со исклучок на Комунистичката, која гласаше „присутна”, грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води на 12 милји во Јонското море, јави дописничката на МИА од Атина.

Со огромно мнозинство грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води

Република - 20.01.2021

Со поддршка од сите опозициски партии, со исклучок на Комунистичката, која гласаше „присутна“, грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води на 12 милји во Јонското море, јави дописничката на МИА од Атина.

Со огромно мнозинство грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води

MakPress - 20.01.2021

Со поддршка од сите опозициски партии, со исклучок на Комунистичката, која гласаше „присутна“, грчкиот Парламент го изгласа законот за проширување на територијалните води на 12 милји во Јонското море, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчкиот парламент расправа за проширување на територијалните води , Турците нервозни

Канал5 - 19.01.2021

Грчкиот парламент расправа за проширување на територијалните води во Јонското Море, одлука што може да предизвика нови тензии со Турција во спорот околу дупчењето гас на истокот на Средоземното море.