TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Волстрит паѓа четврти ден по ред

А1 On - 18.04.2024

На Волстрит денеска берзанскиот индекс S&P 500 падна четврти ден по ред бидејќи деловните резултати на компаниите не се импресивни и затоа што се појасно е дека американската централна банка нема да ги намали каматните стапки толку брзо како што се ...

На Волстрит индексот S&P 500 падна четврти ден со ред

Нетпрес - 18.04.2024

На Волстрит, индексот S&P 500 падна четврти ден по ред во средата, бидејќи корпоративните резултати не беа неимпресивни и како што станува сè појасно дека американската централна банка нема да ги намали каматните стапки толку брзо како што се ...

Волстрит паѓа четврти ден по ред

ТВ21 - 18.04.2024

На Волстрит денеска берзанскиот индекс S&P 500 падна четврти ден по ред бидејќи деловните резултати на компаниите не се импресивни и затоа што се појасно е дека американската централна банка нема да ги намали каматните стапки толку брзо како што се ...

Волстрит паѓа четврти ден по ред

Независен - 18.04.2024

На Волстрит денеска берзанскиот индекс S&P 500 падна четврти ден по ред бидејќи деловните резултати на компаниите не се импресивни и затоа што се појасно е дека американската централна банка нема да ги намали каматните стапки толку брзо како што се ...

Волстрит паѓа четврти ден по ред

Кајгана - 18.04.2024

На Волстрит денеска берзанскиот индекс S&P 500 падна четврти ден по ред бидејќи деловните резултати на компаниите не се импресивни и затоа што е јасно дека американската централна банка нема да ги намали каматните стапки толку брзо како што се ...