TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Светска премира на „Глобална комедија“ на Плевнеш во Софија

А1 On - 03.12.2019

Во преполната сала на култниот Сатиричен театар во Софија, синоќа беше изведена светската премиера на најновата драма на македонскиот писател со интернационално реноме Јордан Плевнеш, „Глобална комедија“, во режија на францускиот режисер Патрик ...

Овации за „Глобална комедија“ на Плевнеш во Софија

Н.Македонија - 03.12.2019

Во преполната сала на култниот Сатиричен театар, синоќа беше изведена светската премиера на најновата драма на македонскиот писател со интернационално реноме Јордан Плевнеш, „Глобална комедија“, во режија на францускиот режисер Патрик Вершурен.

Светска премира на  „Глобална комедија“ на Плевнеш во Софија

Опсервер - 03.12.2019

Во преполната сала на култниот Сатиричен театар во Софија, синоќа беше изведена светската премиера на најновата драма на македонскиот писател со интернационално реноме Јордан Плевнеш, „Глобална комедија“, во режија на францускиот режисер Патрик ...

Премиера на „Глобална комедија“ на Плевнеш во Софија

Вечер Прес - 03.12.2019

Во преполната сала на култниот Сатиричен театар во Софија, синоќа беше изведена светската премиера на најновата драма на македонскиот писател со интернационално реноме Јордан Плевнеш, „Глобална комедија“, во режија на францускиот режисер Патрик ...

Светска премира на „Глобална комедија“ на Плевнеш во Софија

MakPress - 03.12.2019

Во преполната сала на култниот Сатиричен театар во Софија, синоќа беше изведена светската премиера на најновата драма на македонскиот писател со интернационално реноме Јордан Плевнеш, „Глобална комедија“, во режија на францускиот режисер Патрик ...