TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Невремето ја прекина собраниската дебата за новата Влада

Локално - 23.06.2024

Собраниската седница, на која треба да биде избрана новата влада, е прекината откако снема струја во зградата на Парламентот. Беше дадена пауза. Оттаму велат дека седницата ќе продолжи откако ќе се надминат техничките проблеми предизвикани од ...

Невремето во Скопје предизвика прекин на електричната енергија во Собранието, дадена пауза

Канал5 - 23.06.2024

Невремето во Скопје предизвика прекин на електричната енергија во Собранието, дадена пауза на собраниската седница за избор на новата влада. Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до ...

Невремето ја прекина собраниската дебата за новата Влада

Независен - 23.06.2024

Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до полноќ, но седницата беше прекината поради прекин со напојување со електрична енергија поради невремето во Скопје.

Невремето во Скопје ја прекина седницата за избор на нова Влада, снема струја во Собрание

MakPress - 23.06.2024

Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до полноќ, но седницата беше прекината поради прекин со напојување со електрична енергија поради невремето во Скопје.

Собранието остана без струја заради невремето, на пауза ставен изборот за нова влада

Скопје инфо - 23.06.2024

Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до полноќ, но седницата беше прекината поради прекин со напојување со електрична енергија поради невремето во Скопје.

Невремето во Скопје предизвика прекин на електричната енергија во Собранието, дадена пауза на собраниската седница за ...

Frontline - 23.06.2024

Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до полноќ, но седницата беше прекината поради прекин со напојување со електрична енергија поради невремето во Скопје.

Пратениците на пауза, во Собарание снема струја поради невремето

ММС - 23.06.2024

Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до полноќ, но седницата беше прекината поради прекин со напојување со електрична енергија поради невремето во Скопје.

Невремето во Скопје предизвика прекин на електричната енергија во Собранието

Сител - 23.06.2024

Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до полноќ, но седницата беше прекината поради прекин со напојување со електрична енергија поради невремето во Скопје.

Невремето во Скопје предизвика прекин на електричната енергија во Собранието, дадена пауза на собраниската седница за ...

Бриф - 23.06.2024

Пратениците попладнево ја продолжија расправата за новата влада, која треба да биде избрана најдоцна до полноќ, но седницата беше прекината поради прекин со напојување со електрична енергија поради невремето во Скопје.