TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Земур вети „повторно освојување“ на Франција

Нетпрес - 05.12.2021

Кандидатот од крајниот десен политички спектар на француските претседателски избори во април следната година, Ерик Земур ги повика во неделата приврзаниците да го „сменат текот на историјата“ и да тргнат во „преосвојување/ повторно освојување“ на ...

Протести во Париз против претседателскиот кандидат на екстремната десница Земур

Вечер Прес - 05.12.2021

Неколку стотици луѓе денеска во Париз протестираа поради претседателската кандидатура на екстремниот десничар Ерик Земур. Протестот беше во организација на синдикатите, политички партии и здруженија.

Протест во Париз против претседателскиот кандидат Ерик Земур

24Инфо - 05.12.2021

Неколку стотици луѓе се собраа во Париз за да ја осудат претседателската кандидатура и, според нив, „расистичкиот“ дискурс на екстремниот десничар Ерик Земур, на покана од педесетина синдикати, партии и здруженија.

Протест во Париз против претседателскиот кандидат Ерик Земур

Точка - 05.12.2021

Неколку стотици луѓе се собраа во Париз за да ја осудат претседателската кандидатура и, според нив, „расистичкиот“ дискурс на екстремниот десничар Ерик Земур, на покана од педесетина синдикати, партии и здруженија.

Протест во Париз против претседателскиот кандидат Ерик Земур

MTM - 06.12.2021

Неколку стотици луѓе се собраа во Париз за да ја осудат претседателската кандидатура и, според нив, „расистичкиот“ дискурс на екстремниот десничар Ерик Земур, на покана од педесетина синдикати, партии и здруженија.

Протести во Париз против претседателскиот кандидат на екстремната десница Земур

MakPress - 06.12.2021

Неколку стотици луѓе денеска во Париз протестираа поради претседателската кандидатура на екстремниот десничар Ерик Земур. Протестот беше во организација на синдикатите, политички партии и здруженија.