TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО | Познатиот југословенски киоск К67 беше поставен на Тајмс сквер во Њујорк: Но, дали светот знае за неговата ...

Слободен Печат - 21.06.2021

Култниот југословенски киоск K67, дело на познатиот словенечки архитект и дизајнер Саша Махтиг, на почетокот на претходниот месец се појави на Тајмс сквер во Њујорк. Киоскот беше поставен како дел од проектот „Times Square Transmissions 2021“ и се ...

Југословенскиот киоск „K-67“ – хит во Њујорк

Опсервер - 21.06.2021

– Култниот југословенски киоск „K-67“, од познатиот словенечки архитект и дизајнер Саша Махтиг, осамна на плоштадот „Тајмс сквер“ во Њујорк, САД, уште претходниот месец. Киоскот е поставен како дел од проектот „Тајмс сквер трансмисис 2021“ и се ...

Југословенскиот киоск „K-67“ – хит во Њујорк

Независен - 21.06.2021

САД – Култниот југословенски киоск „K-67“, од познатиот словенечки архитект и дизајнер Саша Махтиг, осамна на плоштадот „Тајмс сквер“ во Њујорк, САД, уште претходниот месец. Киоскот е поставен како дел од проектот „Тајмс сквер трансмисис 2021“ и се ...

Социјализам и носталгија: Југословенскиот киоск „K-67“ – хит во Њујорк

Вечер Прес - 21.06.2021

Култниот југословенски киоск „K-67“, од познатиот словенечки архитект и дизајнер Саша Махтиг, осамна на плоштадот „Тајмс сквер“ во Њујорк, САД, уште претходниот месец. Киоскот е поставен како дел од проектот „Тајмс сквер трансмисис 2021“ и се ...

Југословенскиот киоск „K-67“ – хит во Њујорк

MakPress - 21.06.2021

Култниот југословенски киоск „K-67“, од познатиот словенечки архитект и дизајнер Саша Махтиг, осамна на плоштадот „Тајмс сквер“ во Њујорк, САД, уште претходниот месец. Киоскот е поставен како дел од проектот „Тајмс сквер трансмисис 2021“ и се ...

Југословенскиот киоск „K-67“ – хит во Њујорк

Либертас - 21.06.2021

– Култниот југословенски киоск „K-67“, од познатиот словенечки архитект и дизајнер Саша Махтиг, осамна на плоштадот „Тајмс сквер“ во Њујорк, САД, уште претходниот месец. Киоскот е поставен како дел од проектот „Тајмс сквер трансмисис 2021“ и се ...

Култниот југословенски киоск „K-67“ осамна на плоштадот „Тајмс сквер“ во Њујорк

Денешен - 21.06.2021

Култниот југословенски киоск „K-67“, од познатиот словенечки архитект и дизајнер Саша Махтиг, осамна на плоштадот „Тајмс сквер“ во Њујорк, САД, уште претходниот месец. Киоскот е поставен како дел од проектот „Тајмс сквер трансмисис 2021“ и се ...