TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции на клима инвертер

24Инфо - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клима уреди

Канал5 - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Продолжува јавниот повик од Град Скопје за субвенции за инвертер клима уреди

Frontline - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Либертас - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

А1 On - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Опсервер - 17.10.2020

– Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања ...

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клима уреди

Бизнис Вести - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Продолжен рокот за субвенции за инвертери, може да аплицирате и онлајн

+инфо - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Слободен Печат - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

iPortal - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Вечер - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери, досега се предадени над 1.000 печки во Скопје

Кајгана - 17.10.2020

Скопје, 17 октомври 2020 (МИА) – Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Независен - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

НОВИ СУБВЕНЦИИ: Шилегов и натаму ќе собира печки и шпорети на дрва во замена за инвертери

Денешен - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Град Скопје: Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Локално - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Press24 - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Сител - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Нетпрес - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Република - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клима уреди

Либертас - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клими

Макфакс - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клима уреди

Скопје1 - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје дели субвенции за инвертер клими во вредост од 1000 евра – еве како да се пријавите

Centar - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клими

Опсервер - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клими

Вечер - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клима уреди

Скопје инфо - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клими

Точка - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клими

MTM - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

МКД - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

24 Вести - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клима уреди

MakPress - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Граѓански збор - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клими

Н.Македонија - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.

Продолжен рокот за субвенции за инвертери

Вечер Прес - 17.10.2020

Град Скопје од денеска го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, при што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн. Рокот се продолжува поради тоа што со досега пристигнатите барања не ...

Од денес продолжува аплицирањето за субвенции за инвертери, пари има уште за 1.000 жители на Скопје

Сакам да кажам - 17.10.2020

Од денеска жителите на Скопје повторно ќе може да аплицираат за субвенции за инвертери во висина од 1.000 евра откако пред еден месец огласот беше прекинат. Од Град Скопје велат дека ги обработиле пристигнатите 4.282 барања за субвенции и било ...

Град Скопје го продолжува јавниот повик за субвенции за инвертер клима уреди

ТВ21 - 17.10.2020

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 17.10.2020 година, сабота, го продолжува распишаниот јавен повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и онлајн.