TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Google Drive има проблем со „фајлови што исчезнуваат“, корисниците бесни

Пари - 29.11.2023

Изгледа дека Google Drive има некои проблеми со фајлови што исчезнуваат. Корисниците на Google Drive реагираа налутено на пропустот поради што некои не можеа да пристапат до фајловите од последните шест месеци.

Google Drive во проблеми: Еден куп податоци мистериозно исчезнаа на корисниците

Денар - 29.11.2023

Некои корисници на услугата Google Drive пријавуваат загуба на податоци, кои се чуваат со месеци, а се чини дека ова не е единствената апликација на Google што е засегната од проблемот. Кога станува збор за онлајн складирање податоци, Google Drive е ...

„Гугл“ почнува со бришење неактивни мејл-адреси и профили

OhridNews - 28.11.2023

„Гугл“ во декември ќе почне со бришење милиони профили на услугите „Г-мејл“, „Драјв“ и „Фото“ што не се користат. Тоа, како дел од безбедносните мерки за заштита на корисниците. Потфатот има за цел да се справи со ранливоста на неактивните профили, ...

Ако користите Google Drive направете си уште еден бекап…

IT.mk - 28.11.2023

Google Drive без сомневање е еден од најпопуларните сервиси кои се користат за онлајн складирање на податоци. Оваа недела дел од корисниците на Google Drive пријавуваат загрижувачки вести: „Дел од нивните фајлови исчезнале“.

Гугл ги брише сите стари кориснички сметки во петок

Press24 - 27.11.2023

Од 1 декември, Гугл ќе ги избрише сите стари и неактивни Гугл сметки, односно оние што не биле користени најмалку две години. Така, е-поштата, односно гмаил и другите содржини, како што се фотографиите, записите во календарот, контактите и ...

Зошто Google ги брише старите сметки?

Порта - 28.11.2023

Практиката на „бесплатни сметки за секого“ значи дека нашиот дигитален пејзаж е преполн со напуштени идентитети кои стануваат лесни мети за злонамерните актери Google ќе започне со бришење на неактивни Gmail сметки веќе оваа недела, како дел од ...

Гугл почнува да брише неактивни сметки за три дена, еве што значи тоа

Независен - 28.11.2023

Компанијата „Гугл“ од 1 декември започнува со бришење на „неактивни“ сметки, што значи сите сметки кои не биле користени најмалку две години. Ова значи дека е-пораките, видеата, фотографиите, документите и која било друга содржина на таа сметка ќе ...

Не заборавајте: Направете го ова на вашата сметка на Google пред 1 декември за да не ја изгубите

4NEWS - 28.11.2023

Во декември Google ќе избрише милиони сметки за услугите на Gmail, Drive и Photo, како дел од безбедносната мерка за заштита на корисниците. Иницијативата има за цел да се справи со ранливоста на неактивните сметки, кои може да се потпираат на ...

Гугл ќе почне да брише неактивни сметки за три дена, еве што значи тоа

Скопје инфо - 28.11.2023

Компанијата „Гугл“ од 1 декември започнува со бришење на „неактивни“ сметки, што значи сите сметки кои не биле користени најмалку две години. Ова значи дека е-пораките, видеата, фотографиите, документите и која било друга содржина на таа сметка ќе ...

ГУГЛ ЌЕ ГИ БРИШЕ НЕАКТИВНИТЕ ПРОФИЛИ Еве како да си ги сочувате мејлот и другите сметки

+инфо - 28.11.2023

Како да го сочувате својот профил? За да се избегне бришење, корисникот треба да се најавува најмалку еднаш во две години. Покрај тоа, постоечките претплати што се поврзани со сметка на „Гугл“ придонесуваат за одржување на активниот статус на ...

„Гугл“ почнува со бришење неактивни мејл-адреси и профили

Бриф - 28.11.2023

„Гугл“ во декември ќе почне со бришење милиони профили на услугите „Г-мејл“, „Драјв“ и „Фото“ што не се користат. Тоа, како дел од безбедносните мерки за заштита на корисниците. Потфатот има за цел да се справи со ранливоста на неактивните профили, ...

Google в петок ги брише сите стари кориснички сметки

Кајгана - 28.11.2023

Од 1 декември Google ќе ги избрише сите стари и неактивни Google сметки, односно оние што не биле користени најмалку две години. Така, е-поштата, односно Gmail и другите содржини, како што се фотографиите, записите во календарот, контактите и ...

„Гугл“ почнува со бришење неактивни мејл-адреси и профили

MakPress - 28.11.2023

„Гугл“ во декември ќе почне со бришење милиони профили на услугите „Г-мејл“, „Драјв“ и „Фото“ што не се користат. Тоа, како дел од безбедносните мерки за заштита на корисниците. Потфатот има за цел да се справи со ранливоста на неактивните профили, ...

„Гугл“ почнува со бришење мејл-адреси и профили кои не се активни две години

Zoom - 28.11.2023

„Гугл“ во декември ќе почне со бришење милиони профили на услугите „Г-мејл“, „Драјв“ и „Фото“ што не се користат. Тоа, како дел од безбедносните мерки за заштита на корисниците. Потфатот има за цел да се справи со ранливоста на неактивните профили, ...

„Гугл“ почнува да ги брише неактивните сметки

Н.Македонија - 29.11.2023

Компанијата „Гугл“ од први декември почнува да ги брише „неактивните“ сметки, што значи сите сметки што не биле користени најмалку две години. Тоа значи дека електронските пораки, видеата, фотографиите, документите и која било друга содржина на таа ...

„Гугл“ почнува со бришење неактивни мејл-адреси и профили

24Инфо - 29.11.2023

„Гугл“ во декември ќе почне со бришење милиони профили на услугите „Г-мејл“, „Драјв“ и „Фото“ што не се користат. Тоа, како дел од безбедносните мерки за заштита на корисниците. Потфатот има за цел да се справи со ранливоста на неактивните профили, ...

Проблем со „Google Drive“: Еден куп податоци мистериозно исчезнаа од корисниците

Канал5 - 29.11.2023

Некои корисници на услугата „Google Drive“ пријавуваат загуба на податоци, кои се чуваат со месеци, а се чини дека ова не е единствената апликација на „Google“ зафатена од проблемот. Кога станува збор за онлајн складирање податоци, „Google Drive“ е ...

Google Drive во проблеми: Еден куп податоци мистериозно исчезнаа од корисниците

Порта - 29.11.2023

Некои корисници на услугата Google Drive пријавуваат загуба на податоци, кои се чуваат со месеци, а се чини дека ова не е единствената апликација на Google засегната од проблемот. Кога станува збор за онлајн складирање на податоци, Google Drive е ...

Google Drive во проблеми: Еден куп податоци на кориснциите мистериозно исчезнаа

Кумановски м. - 29.11.2023

Некои корисници на услугата Google Drive пријавуваат загуба на податоци, кои се чуваат со месеци, а се чини дека ова не е единствената апликација на Google зафатена од проблемот. Кога станува збор за онлајн складирање податоци, Google Drive е меѓу ...

Заштитете ги вашите документи и фотографии: На Google Drive исчезнуваат фајлови

Трн - 29.11.2023

Корисниците на Google Drive реагираа налутено на пропустот поради што некои не можеа да пристапат до фајловите од последните шест месеци. Drive е дел од Google Workspace, пакет на апликации што има повеќе од три милијарди корисници ширум светот.

Заштитете ги вашите документи и фотографии: На Google Drive исчезнуваат фајлови

365 - 29.11.2023

Корисниците на Google Drive реагираа налутено на пропустот поради што некои не можеа да пристапат до фајловите од последните шест месеци. Drive е дел од Google Workspace, пакет на апликации што има повеќе од три милијарди корисници ширум светот.